1. Į gilų indą sudėkite spanguoles, cukrų, cinamono lazdelę, imbierą, apelsino žievelę, viską užpilkite portveinu, raudonuoju vynu ir apelsino sultimis ir kaitinkite, kol užvirs. Sumažinkite ugnį ir neuždengtame inde virkite nuolat maišant apie 30 min.

2. Kiaurasamčiu išgriebkite pusę spanguolių ir supilkite į atskirą indą. Išimkite cinamono lazdelę ir imbierą.

3. Gautą masę išplakite plaktuvu, kol padažas pasidarys vientisas. Sudėkite atskirai paliktas spanguoles, suberkite džiovintas vyšnias ir apelsinų žievelę ir viską išplakite.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją