1. Pieną įpilkite į nedidelį indą, suberkite muskato riešutus, lauro lapelius, pipirus, gvazdikėlius ir įdėkite perpjautą pusiau svogūno galvutę. Kaitinkite ant silpnos ugnies iki užvirimo. Nukelkite nuo ugnies ir palikite, kol nusistovės (apie 30 min.)

2. Pieną perkoškite į kitą indą, suberkite džiūvėsėlius. Pakaitinkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės (apie 5 min.), pagardinkite prieskoniais.

3. Sudėkite sviestą ir grietinę ir pakaitinkite dar 2 min. ir patiekite.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją