Žemė – tai pagrindas po mūsų kojomis. Jis labai stabilus. Prireiktų daug energijos, kad jis pajudėtų. Tai reiškia, kad 2009 metais pokyčiai seksis sunkiau. Žemės elementas taip pat susijęs su nekilnojamuoju turtu. Pagrindinis dėmesys 2009 metais bus skirtas su žeme, nekilnojamuoju turtu susijusiems dalykams. Tikimasi, kad nekilnojamojo turto rinka stabilizuosis. Tačiau, be abejo, prireiks pastangų ir laiko, kad problemos išsispręstų.

Kadangi 2009 metais dominuos Žemė, seksis tiems žmonėms, kurių kinų astrologijos laimingasis elementas yra Žemė. Sėkmė juos turėtų lydėti Žemės mėnesiais. Tačiau kurie mėnesiai yra Žemės?

Kinų penkių elementų teorija (Metalas, Vanduo, Medis, Ugnis, Žemė)

Medžio dominavimo laikas yra pavasaris: medis yra susijęs su augimu, kuris pavasarį sparčiausias.

Ugnies dominavimo laikas yra vasara: ugnis susijusi su karščiu. Vasara – karčiausias metų laikas.

Metalo dominavimo laikas yra ruduo: metalas susijęs su kietaisiais kūnais. Rudenį visa, kas gyva, kaupia energiją (gėlės virsta sėklomis).

Vandens dominavimo laikas yra žiema: vanduo susijęs su šalčiu. Žiema – šalčiausias metų laikas.

Žemės laikas yra dienos tarp keturių metų laikų. Kinų astrologijoje teigiama, kad Žemei priklauso aštuoniolika dienų prieš kiekvieną sezoną. Žemės ciklas pasikartos maždaug kas du su puse mėnesio. Per metus Žemės dienų iš viso būna 72. Kada Žemės periodas 2009 metais stipriausias? Kadangi Ugnis – gimingas Žemei elementas, galime sakyti, kad stipriausias Žemės periodas bus aštuoniolika dienų prieš rudens sezoną.

Jei jūsų elementas yra Žemė ir jūs tikitės kažko gražaus įvyksiant, tuomet pirmoji jūsų sėkmės data gali būti antroji balandžio pusė. Jei nieko nenutiks, tuomet turėsite luktelti iki liepos pabaigos, spalio ir tuomet 2010 metų sausio. Jei Žemė nėra jūsų sėkmės elementas, tuomet jums teks pasiruošti gelbėjimosi planą ir būti atsargiam, keičiantis sezonams. Geroji naujiena nelaimėliams ta, kad jie visuomet turi bent dviejų mėnesių pertrauką, prieš ateinant kitam nelaimingam ciklui.

Kadangi Žemė – giminingas elementas Metalui, Žemė gali sustiprinti Metalą. Jei jūsų elementas – Metalas, tuomet 2009 jums bus sėkmingi. Palankiausias laikas – rugpjūtis, rugsėjis ir spalis.

  • Kiaulė

    ŽIURKĖ

    2009 metų kinų horoskopas žmonėms, gimusiems ŽIURKĖS metais: 1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008.

    Jei gimėte prieš vasario 4, tuomet jūsų astrologinis ženklas yra Kiaulė, ne Žiurkė.

    2008 buvo Žiurkės metai. Žiurkės ženklo atstovai, pasitikdami Žiurkės metus, visuomet turi dėl ko nerimauti. Karjera nepateisina jų lūkesčių. Sveikata gali būti ne pati geriausia. 2009 metų pradžioje Žiurkė gali ir nepamatyti sėkmės ženklų. Nuo pavasario jiems ims sektis geriau. Žmonės jiems ateis į pagalbą, palaikys juos ir nurodys kelią.

    Karjera: 2009 metais jūsų gyvenimą nušvies su karjera susijusios Sėkmės žvaigždės. Ženklai rodo, kad žmonės jus palaikys, įvertins jūsų darbo kokybę, jūs turėsite galimybę būti paaukštinti. Nepraleiskite unikalios galimybės, parodykite visus savo darbinius įgūdžius ir sugebėjimus. Tuomet jums bus suteikta daugiau atsakomybės, būsite paaukštinti arba gausite didesnį atlyginimą.

    Pinigai: Žiurkė Karvės metais neturėtų tikėtis didelės finansinės sėkmės. Regis, viskas klostysis gerai, bet drauge bus ir šiokio tokio netikrumo. Jei gaunate atlyginimą, jis bus padidintas, bet ne pernelyg daug. Jei investuojate, kažkiek uždirbsite, bet dar daugiau prarasite. Jei turite savo verslą, viskas klostysis iš pažiūros neblogai, nes daug žmonių ateis į jūsų parduotuvę ar kompaniją. Tačiau jie nepirks jūsų produktų ar neužsisakinės jūsų paslaugų tiek daug, kaip anksčiau. Bet kokiu atveju 2009 metais derėtų vengti rizikingų verslo sprendimų, kad nesumažintumėte savo turto.

    Meilė: Žiurkei Karvės metais turėtų sektis meilės santykiuose, nes Žiurkę ir Karvę sieja trauka. Tačiau 2009 metais Žiurkės ženklo atstovai išvys Vienišąją žvaigždę. Tai reiškia, kad meilės santykiuose jūsų laukia tiek geros, tiek prastos naujienos. Jei dabar neturite partnerio, tuomet turite galimybę jį sutikti, tačiau jūsų santykiai susidurs su iššūkiu. Nesimėgausite tikros meilės jausmu. Jei dabar turite partnerį, tuomet panašu, kad išsaugosite dabartinį ryšį. Tačiau judu neturėsite daug laiko būti kartu. Šiuo atveju didžiąją laiko dalį jausitės vieniši.

    Sveikata: 2009 Žiurkės laukia viena Ligos žvaigždė. Tai reiškia, kad Žiurkės ženklo atstovų sveikatos būklė nebus ideali. Šiais metais jie bus labiau linkę peršalti ar susirgti. Vyresni silpnesnės sveikatos žmonės turėtų labiau atkreipti dėmesį į savo būklę. Jei jūsų namuose gyvena vyresnis Žiurkės ženklo atstovas, turėtumėte pasirūpinti, kad jo mityba būtų subalansuota ir jis tinkamai pasiilsėtų.

    Sėkmė: Žiurkės ženklo žmones Karvės metais lydės sėkmė. Jie gali susilaukti paramos, siekiant karjeros. Todėl turėtumėte parodyti savo sugebėjimus žmonėms ir nepraleisti auksinės galimybės. Jei jūsų partneris taip pat Žiurkė, turėtumėte gerai paskirstyti laiką tarp darbo ir asmeninio gyvenimo.

    Nepalikite savo mylimojo vieno ilgam, nes labai pakenksite santykiams. Apskritai vienintelis susirūpinimą keliantis dalykas 2009 metais bus piniginė sėkmė. Jūsų investicijų sėkmės prognozės – prastesnės už vidutines. Tačiau nebus ir pernelyg prastai. Išsaugokite pozityvų požiūrį į darbą – tuomet galėsite nugalėti iškylančias kliūtis ir sulauksite gerų rezultatų.

    KARVĖ

    2009 kinų horoskopas gimusiems KARVĖS metais: 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009. Jei gimėte prieš vasario 4, tuomet jūsų astrologinis ženklas yra Žiurkė, ne Karvė.

    Karvės ženklo atstovams 2008 – Žiurkės metais – turėjo sektis puikiai. Dauguma dalykų nutiko taip, kaip jie ir tikėjosi. Vis dėlto Karvės metais bus kitaip. Jų laukia daug Nesėkmės žvaigždžių, o stiprių Sėkmės žvaigždžių bus ne tiek daug, kiek norėtųsi. Todėl sėkmė 2009 metais bus neprognozuojama ir nestabili. Anksčiau ar vėliau kils kliūčių ir problemų. Karvės ženklo atstovams Karvės metais prireiks ypatingo dėmesingumo ir atidumo.

    Kinų Zodiakas byloja, kad jei gimimo metų Zodiakas sutampa su metų ciklo Zodiaku, tie metai žmogui bus nesėkmingi. Kils daug rūpesčių. Žmogui prireiks daug atsargumo darbe, namie, keliaujant, kad išvengtų ginčų, nelaimingų atsitikimų, finansinių nesėkmių, šmeižto, teismų.

    Karjera: 2009 metais jūsų karjeros srityje atsiras Nesėkmės ir Kovos žvaigždės. Sunkiai seksis bendrauti versle ar darbo rate. Verslo plėtra bus gan sudėtinga. Susidursite su stipria konkurencija tarp kolegų. Deja, šiose varžybose būsite silpnesnioji pusė. Dėl to galite nusiminti, taps sunku susikoncentruoti ties savo užduotimis, taigi nukentės darbo rezultatai.

    Geroji naujiena ta, kad šiais metais jūsų gyvenimą nutvieks Žinių žvaigždė. Jei jūsų darbas susijęs su menu, rašymu, leidyba, pramogų verslu, kūrybingumu, vaidyba ar kalbėjimu, tuomet jūs turėsite progos parodyti savo sugebėjimus žmonėms ir atverti duris geresnėms darbo galimybėms.

    Pinigai: 2009 metais Karvės ženklo atstovų pinigai bus susiję su karjeros sėkme. Kadangi gerų karjeros pokyčių nenusimato, tai ir padidinti savo pajamas vargu ar pasiseks. Be to, pinigų srityje pasirodys Sudužusi Nesėkmės žvaigždė. Tai reiškia, kad jums bus sunku susitaupyti. Trumpai tariant, šiemet pinigai ateis ir išeis. Todėl jums nereikėtų ryžtis jokiam trumpalaikiam rizikingam investavimui. Visus su pinigais susijusius veiksmus jums reikės dukart pergalvoti prieš darant. Jei neturėsite jokio finansinio plano, bus sunku subalansuoti pajamas ir išlaidas.

    Meilė: kadangi į jūsų gyvenimą įžengs Žinių žvaigždė, ji atneš išmintį, talentą ir vienatvę. Jei esate susituokę, tuomet labiau nei bet kada ginčysitės su sutuoktiniu ar vaikais. Jei esate įsimylėję, tuomet turėsite mažiau laiko susitikti su mylimuoju ir nutolsite vienas nuo kito. Jei esate vyresnio amžiaus, turėtumėte atkreipti dėmesį į sutuoktinio sveikatą, kad netektų apsilankyti ligoninėje. Jei esate vieniši, dabar netinkamas laikas siekti neįgyvendinamų svajonių.

    Sveikata: 2009 metais jums didžiulę įtaką darys Nesėkminga Metų žvaigždė. Jus jaudins nemažai dalykų. Nerimas ir rūpesčiai suteiks jums daug dvasinės ir fizinės įtampos. Todėl jums reikia visą savo dėmesį sutelkti į sveikatą. Būkite atidūs bet kokiems kūno pokyčiams. Kadangi galite būti nesusikoncentravę, ypatingą dėmesį turėtumėte kreipti į saugumą, kai vaikštote ar vairuojate.

    Sėkmė: Karvės ženklo žmonės kiekvienais Karvės metais patiria nepageidaujamų įvykių. 2009 metais sėkmė karjeroje, sveikatoje, meilėje ir šeimoje bus mažesnė nei tikitės. Tačiau neturite nusiminti ar pasiduoti. Karjeroje svarbu tiesiog išlaikyti esamą poziciją ir dirbti daugiau nei paprastai. Reikia laikytis savo finansinio plano ir bereikalingai nešvaistyti pinigų. Nepamirškite parodyti savo meilės ir dėmesio šeimos nariams, sutuoktiniui ar mylimajam. Taip pat rūpinkitės savo sveikata. Tokiu atveju jūsų laukia ramūs Karvės metai.

    TIGRAS

    2009 metų kinų horoskopas žmonėms, gimusiems TIGRO metais: 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998. Jei gimėte prieš vasario 4, tuomet jūsų astrologinis ženklas yra Karvė, o ne Tigras.

    2008 metais Tigro ženklo atstovus lydėjo Kelionių žvaigždė, susijusi su jų karjera ir turtais. Karjeros ir pinigų srityse buvo ir gerų, ir blogų dienų. Sveikatos ir meilės srityse buvo pasirodžiusios kelios nedidelės Nesėkmės žvaigždės. Apskritai 2008 metai turėjo būti daugiau ar mažiau neblogi. Daugiau Nesėkmės žvaigždžių turėtų pasirodyti 2009 metais. Karjerą turėtų lydėti sėkmė, ko nepasakysi apie pinigus. Todėl Karvės metais Tigro ženklo atstovai daugiau dėmesio turėtų kreipti į darbą ir investicijas. Kadangi Karvės ir Tigro santykiai įtempti, bendrauti jums gali sektis blogiau nei pernai.

    Karjera: Sėkmingoji Saulės žvaigždė 2009 metais persikels į jūsų karjeros sritį. Aplinkiniai parems jus ir jūsų karjeros siekius arba suteiks jums karjeros galimybes. Kadangi Saulės žvaigždė yra vyriška, asmuo, suteiksiantis jums daugiausiai pagalbos, bus vyras. Ženklas rodo, kad jūsų vadovas įvertins jūsų darbą ir suteiks jums daugiau atsakomybės arba paskirs jums svarbias užduotis. Žinoma, jūs turite čiupti šią galimybę ir ja pasinaudoti. Vis dėlto tuo pat metu jūsų laukia ir viena Nesėkmės žvaigždė, kuri sutrikdys jūsų darbinę nuotaiką ir kliudys progresui. Jei prarasite pasitikėjimą ir negalėsite suvaldyti emocijų, tuomet galite prarasti karjeros galimybę ir visos pastangos nueis perniek.

    Pinigai: Tigras šiais metais neregės jokių su pinigais susijusių Sėkmės žvaigždžių. Vietoje to 2009-taisiais pasirodys dvi Nesėkmės žvaigždės. Todėl finansiniai reikalai bus keblūs. Vienas ženklas rodo, kad jūsų išlaidos bus didesnės nei anksčiau, jūs negalėsite skirti daug pinigų taupymui. Todėl kas kartą apsipirkdami įsitikinkite, ar jums išties reikia to pirkinio. Kitas ženklas rodo, kad kažkas gali paveikti jūsų investicijas; tai yra, kažkas gali nutikti, kas privers jus panaudoti savo sutaupytus pinigus. Todėl nebūkite godūs investuodami ir nerizikuokite versle net su artimais draugais ar giminaičiais. Kitaip neteksite daug turto.

    Meilė: nesvarbu, ar esate vieniši, ar įsimylėję, ar susituokę, jūsų meilės santykiai 2009 metais turėtų klostytis neblogai, nes jūsų link artėja Meilės žvaigždė. Jei esate vieniši, turite gerą progą susitikti tinkamą žmogų ir užmegzti artimą draugystę. Jei esate įsimylėję, jūsų meilės ryšys gali augti ir stiprėti. Jei jūsų partneris pasirengęs, šiemet jūs galite net susituokti. Jei esate susituokę, šiemet partneriui kur kas daugiau duosite ir daugiau iš jo gausite. Vis dėlto reikės išlaikyti distanciją su priešingos lyties atstovais, kad išvengtumėte nesusipratimų.

    Sveikata: 2009 metais šalia jūsų atsidurs nedidelė Sveikatos Nesėkmės žvaigždė. Tačiau jokios rimtos ligos ji nesukels. Karvės metais Tigras turėtų pasižymėti gera sveikata. Tik kai kurie dėl įtampos ar problemų darbe gali pajusti nerimą ar depresiją. Jei žinosite, kaip atsipalaiduoti ir atsikratyti streso bei nereikalingų rūpesčių, visus metus džiaugsitės gera energija ir puikia nuotaika.

    Sėkmė: Tigro ženklo atstovus Karvės metais lydės sėkmė. Nesėkmių galima tikėtis tik karjeros ir turto srityse. Taigi nesitikėkite, kad labai pasižymėsite darbe ar sulauksite didžiulių finansinių pasiekimų. Karjeros srityje kantriai pasitikite iššūkius, tuomet didesnė tikimybė, kad jums pasiseks. Finansų srityje jums reikia metų pradžioje susidėlioti savo finansinę strategiją. Tuomet laikykitės savo plano, kad subalansuotumėte biudžetą. Kitaip jūsų mėnesio išlaidos viršys pajamas. Visus metus jūsų sveikata bus puiki. Taip pat džiaugsitės gražiais meilės santykiais. Vis dėlto neturėtumėte ieškoti naujų santykių, jei turite mylimąjį ar sutuoktinį. Nauji santykiai gali neišsilaikyti iki kitų metų.

    TRIUŠIS

    2009 kinų horoskopas žmonėms, gimusiems TRIUŠIO metais: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999. Jei gimėte prieš vasario 4, tuomet jūsų astrologinis ženklas yra Tigras, ne Triušis.

    2009 metais Triušio ženklo Mėnulio žvaigždė bus susijusi su verslu. Todėl Karvės metais karjeros plėtra bus tvirta, stabili, bet ribota. Tuo pat metu pasirodys ir Meilės žvaigždė. Tai geras ženklas Triušio ženklo žmonėms, kurie jau turi ilgalaikius santykius. Tačiau pasirodys ir nemažai Nesėkmės žvaigždžių ir tik kelios sėkmingos. Tai reiškia, kad Triušis negali tikėtis daug pagalbos iš draugų, giminaičių ar rėmėjų. Dėl tokių aplinkybių Triušio ženklo atstovams šiemet bus lengva apsirgti. Jiems reikės atkreipti dėmesį į savo sveikatą. Energija bus būtina, kad jie išliktų budrūs ir susitelkę. Sveikata jiems bus svarbus veiksnys, kad galėtų pasitikti Karvės metų iššūkius.

    Karjera: kadangi nebus stiprios Sėkmės žvaigždės, galite sulaukti mažiau paramos savo darbo pozicijoje. Susidursite su sunkumais ir daugiau laiko skirsite užduotims baigti. Teks susitelkti į darbą, išlikti budriam, kreipti dėmesį į savo žodžius ar elgesį. Kitaip jūsų klaidos gali brangiai kainuoti – net teismo procesą. Venkite ginčų su kitais kompanijoje – tuomet jūsų karjeros ateitis bus saugi.

    Pinigai: dėl problemų ir kliūčių karjeroje negalite tikėtis gerų pasiekimų pinigų srityje. Turėtumėte būti laimingi, jei pasieksite tų pačių finansinių tikslų, kaip ir pernai. Kadangi nesulauksite jokios Sėkmingos Pinigų žvaigždės, neturėtumėte ryžtis rizikingoms investicijoms ar lošti. Nebūkite godus trumpalaikėms investicijoms – prarasite viską ir skaudžiai pasigailėsite.

    Meilė: jei esate susituokę, su sutuoktiniu galite susikivirčyti dėl vaikų ar šeimos išlaidų. Jei esate įsimylėję, mažiau laiko praleisite su savo mylimuoju. Dėl kažkokio nesutarimo jūsų santykiai gali atvėsti, nebent esate kartu jau daug metų. Jei esate vieniši, turite šansą sutikti naują draugą, bet santykiai nesitęs ilgai.

    Sveikata: jūsų sveikatai ir jūsų šeimos nariams nepalankios daugybė Nesėkmės žvaigždžių. Turėtumėte atkreipti daugiau dėmesio ne tik į savo sveikatą, bet taip pat ir į vyresnius šeimos narius. Reikės apsisaugoti ne tik nuo ligų, bet ir nuo susižalojimo darbe ar namie.

    Sėkmė: Triušio ženklo žmonių sėkmė Karvės metais ne tokia jau ir didelė. Taigi nesitikėkite, kad darbe seksis puikiai ar pelnysite daug pinigų. Tačiau neturėtumėte pasiduoti, toliau siekite užsibrėžtų tikslų, mokykitės iš patirties ir sunkumų. Kai sėkmė jums vėl ims šypsotis, visos investicijos į karjerą atsipirks, o turtas padidės. Prasta sveikata gali sukelti protinių ir fizinių problemų. Turėtumėte daugiau laiko praleisti su šeima, kad atsipalaiduotumėte ir pasirūpintumėte šeimos narių sveikata. 2009 metais rūpinkitės, kad nė vienas nesusižeistų per nelaimingą atsitikimą.

    DRAKONAS

    2009 kinų horoskopas žmonėms, gimusiems DRAKONO metais: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000. Jei gimėte prieš vasario 4, tuomet jūsų astrologinis ženklas yra Triušis, ne Drakonas.

    Drakono ženklo atstovai 2008 metais sulaukė daugiau gerų naujienų nei blogų. Tačiau sėkmė 2009-aisiais bus kaprizingesnė. Drakonas džiaugsis geresne sveikata nei pernai. Tačiau sėkmė karjeroje ir finansuose nebus tokia didžiulė, kaip pernai. Taip bus dėl to, kad daug Nesėkmės žvaigždžių pasirodys tuo pat metu, ir tos Nesėkmės žvaigždės atneš kliūčių. Laimei, šiemet pasirodys ir Sėkmingoji Mėnulio žvaigždė. Tai reiškia, kad kažkas ateis jums į pagalbą, kai pakliūsite į didžiulę bėdą.

    Karjera: pernai jūsų karjeros srityje pasirodė Sėkmingoji Mėnulio žvaigždė. Galėjote gauti paramos iš moters vadovės ir turėjote progą parodyti savo talentą darbe. Deja, šiemet bus kitaip. Nesėkmės žvaigždės blokuos Jūsų karjeros galimybes. Darbe nepasieksite savo tikslų. Pelnysite nekokią reputaciją. Jums prireiks daug energijos, stipraus pasiryžimo ir kantrybės, jei norite Karvės metais išvengti nemalonumų.

    Pinigai: Sėkmingoji Mėnulio žvaigždė bus geras ženklas piniginei sėkmei. Tačiau jūsų turtas didės arba ne priklausomai nuo jūsų karjeros ar verslo progreso. Kadangi šiemet karjera klostysis nekaip, piniginė sėkmė taip pat bus ribota. Kita Nesėkmės žvaigždė pasirodys pinigų srityje. Tai reiškia, kad turite galimybę uždirbti pinigų, bet taip pat lengvai galite ir juos prarasti. Trumpai tariant, piniginė sėkmė 2009 metais apsiribos tuo, kad pinigai ateis ir išeis. Kadangi piniginė sėkmė bus nestabili, neturėtumėte lošti. Ši svajonė praturtėti šiemet neišsipildys.

    Meilė: jūsų sėkmė meilėje bus panaši kaip ir pernai. Gera naujiena ta, kad Vienišoji žvaigždė 2009 metais nebepasirodys. Jei esate susituokę, tuomet su sutuoktiniu praleisite daugiau laiko. Suartėsite dar labiau nei bet kada. Turėtumėte išlaikyti laimingą santuoką. Jei esate įsimylėję, dažniau susitiksite. Puikiai sutarsite su mylimuoju ir meilės ryšys taps stipresnis bei artimesnis. Jausite harmoniją, meilę, šiltus jausmus. Jei esate vieniši, tuomet kurį laiką galite ir likti vieni, nes nepasirodo joks meilės ženklas.

    Sveikata: apskritai Drakonas 2009 metais nepatirs ypatingų sveikatos problemų. Karvės metais būsite saugūs ir sveiki. Vis dėlto vyresni žmonės rugsėjį ir gruodį turėtų labiau atkreipti dėmesį į savo sveikatą. Jei šiuo laiku susirgsite, turėsite ilgiau gydytis. Jei jauni žmonės naktį nemiegos pakankamai, jiems bus sunkiau susikoncentruoti per dieną, o tai pakenks darbui. Jei jie toliau tęs tokį gyvenimo būdą, antrojoje metų pusėje jų sveikata pašlis.

    Sėkmė: Drakono Karvės metais nelydės milžiniška sėkmė, bet vis dėlto ji bus pakankama. Drakonas susidurs su problemomis karjeros srityje, tačiau turės pagalbininką ar rėmėją šalia, kuris jį apsaugos. Susitelkite ties savo darbo užduotimis, tinkamai jas pabaikite, venkite ginčų su žmonėmis, daugiau laiko praleiskite su vadovais ir tuomet 2009 metais karjera klostysis gerai. Šiais metais nenusimato pinigų netekimo ženklų. Neturėtumėte tikėtis didelės pinigų grąžos iš investicijų. Jei nesate godūs ir nelošite, tuomet Karvės metais sugebėsite subalansuoti savo biudžetą.

    GYVATĖ

    2009 kinų horoskopas gimusiems GYVATĖS metais: 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001. Jei gimėte prieš vasario 4, tuomet jūsų astrologinis ženklas yra Drakonas, o ne Gyvatė.

    Žiurkės metais Gyvatės ženklo atstovams sekėsi visai neblogai. Karvės metais jiems seksis dar geriau – dėl gerų Karvės ir Gyvatės santykių. Gyvatės ženklo atstovai sulauks Sėkmės žvaigždžių, jų karjera smarkiai pasistūmės į priekį. Taip pat Gyvatei geriau nei kitiems seksis su pinigais. Vis dėlto šiek tiek Nesėkmės žvaigždžių pasirodys Meilės ir Sveikatos srityse. Meilės santykių raida nebus palanki. 2009 metais teks rūpintis savo sveikata. Nors Gyvatė turės daug galimybių, bet reikės ir suprasti savo galimybių ribas.

    Karjera: 2009 metais karjeros srityje pasirodys dvi stiprios Sėkmės žvaigždės. Darbe užsitarnausite gerą reputaciją. Darbas jums gali atnešti daugiau pajamų. 2009 metais galite sėkmingai pasiekti savo ar kompanijos tikslų. Susilauksite kompanijos pripažinimo. Galimas paaukštinimas ar didesnė alga. Vis dėlto šiemet pasirodys ir dvi Nesėkmės žvaigždės. Kažkas gali bandyti užkirsti kelią jūsų karjeros galimybėms. Todėl jums reikės ypatingo atidumo dirbant, kad išvengtumėte bet kokių klaidų ir ginčų su kitais žmonėmis.

    Pinigai: šiemet pinigų srityje jūsų taip pat laukia dvi sėkmės žvaigždės. Viena jų – Pinigų žvaigždė. Tai geras ženklas jums padidinti savo turtą, juolab kad sėkmė lydės karjeros srityje. Karjeros galimybės gali atnešti jums daugiau pajamų nei pernai. Vis dėlto ši Pinigų žvaigždė nebus Netikėtos sėkmės žvaigždė. Pinigai patys nesibels į jūsų duris. Jums reikės juos rasti, planuoti, dirbti su jais, tuomet tik įsidėti į kišenę. Jei tingėsite ir tik lauksite jų, tuomet Karvės metais prarasite pinigines galimybes.

    Meilė: emocijų srityje susitelkusios nemažai Nesėkmės žvaigždžių. Esate linkę save apsaugoti. Bijote likti įskaudinti meilėje. Jūsų aistra meilei išblės, meilės santykiuose nenusimatys progreso. Jei vis dar esate vieniši, bus sunku surasti kažką, su kuo šiemet norėtumėte būti. Jei turite porą, jūsų meilės santykiai netaps artimesni – priešingai, galimi dažni nesutarimai, kurie paveiks ir jūsų nuotaiką darbe. Susituokę žmonės 2009 metais taip pat turėtų atkreipti dėmesį į sutuoktinio sveikatą.

    Sveikata: Nesėkmės žvaigždė 2009 metais rodo jums vienatvės ir izoliacijos ženklus. Tokie jausmai gali paveikti sveikatą. Jei išgyvenate sunkumų darbe ar meilėje, tai iškart atsilieps sveikatai. Dažniausias simptomas – nemiga. Ši Nesėkmės žvaigždė taip pat žymi liūdesį ir ašaras. Jei esate vyresnio amžiaus, jums reikės atkreipti daugiau dėmesio į savo sveikatą. Jei dažnai jaučiatės nekaip, būtinai apsilankykite pas daktarus. Kitaip menka liga gali virsti rimta.

    Sėkmė: pernai Gyvatė turėjo ir gerų, ir blogų naujienų. Apskritai šiemet šio ženklo atstovams kur kas labiau seksis karjeroje ir finansų srityje. Turėtumėte pasinaudoti šia galimybe sutaupyti pinigų ateities poreikiams. Meilės srityje turėtumėte būti aktyvesni, daugiau bendrauti su partneriu, kad pagerintumėte judviejų santykius ir tarpusavio supratimą. Vienišiai turėtų stebėti savo manieras, požiūrį ir temperamentą, kad padidintų savo patrauklumą. Tuomet Karvės metais turėsite galimybę sutikti tinkamą žmogų.

    ARKLYS

    2009 kinų horoskopas žmonėms, gimusiems ARKLIO metais: 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002. Jei gimėte prieš vasario 4, tuomet jūsų astrologinis ženklas yra Gyvatė, ne Arklys.

    Arklio ženklo atstovams Žiurkės metais sėkmė pernelyg nesišypsojo. Arklio ir Žiurkės santykiai gana priešiški. Tai reiškia, kad pernai problemoms išspręsti prireikė stiprios valios ir daug kantrybės. Kai kurios šių problemų ar kliūčių persikels ir į 2009, Karvės metus. Pirmojoje metų pusėje Arklys turės elgtis atsargiai, kad išvengtų atviro konflikto su oponentais. Antrojoje metų pusėje jūsų finansinė sėkmė ir karjera bus kur kas stabilesnės. Tačiau laikas optimizmui vis dar neatėjo. Jums vis dar reikės atkreipti daugiau dėmesio į savo darbą, investicijas ir sveikatą.

    Karjera: 2009 metais karjeros srityje jūsų laukia daug Nesėkmės žvaigždžių. Ženklai rodo, kad jūs negalėsite susikoncentruoti ties savo kasdieniu darbu. Dėl tam tikrų problemų darbe žmonės ne taip noriai pagelbės vieni kitiems, tai paveiks ir jūsų darbo rezultatus. Darbai sulėtės. Žmonės gali kaltinti jus dėl rezultatų. Laimei, 2009-aisiais pasirodys ir stipri Sėkminga Mėnulio žvaigždė. Ji reiškia, kad kažkas suteiks jums pagalbą ir paramą sprendžiant keblius reikalus. Taigi galėsite išsivaduoti iš šių problemų ir grįšite į normalias vėžes.

    Pinigai: ryški praėjusių metų Nesėkmės žvaigždė bus dingusi, bet 2009 sulauksite nedidelių Nesėkmės žvaigždučių. Tai reiškia, kad pinigai neplauks pas jus savaime. Karjeros reikalai nulems, ar džiaugsitės finansine sėkme. Kadangi geros karjeros žvaigždės jums nežada, neturėtumėte tikėtis, kad labai pagausės finansinės įplaukos.

    Jūsų darbovietėje galimi sunkumai, taigi reiks atsargiau su darbais ir žodžiais, kad išsaugotumėte darbo vietą. Taip pat nereiktų tikėtis jokios netikėtos sėkmės. Rizikinga investicija gali jus palikti nuogą basą. Jei negalime padidinti savo pajamų, turime sumažinti išlaidas. Tai vienintelis būdas subalansuoti biudžetą 2009 metais.

    Meilė: 2009 metais sulauksite Meilės žvaigždės. Vis dėlto Meilės žvaigždė – dar ne Santuokos žvaigždė. Tai reiškia, kad turėsite galimybių susipažinti su simpatingu jums žmogumi. Jei esate susituokę ar turite mylimą žmogų, tuomet visai galimas daiktas, kad į jūsų santykius įsipainios trečias asmuo.

    Sveikata: 2009 jus vis dar veiks Nesėkmingos Traumų ir Ligų žvaigždės. Ženklai reiškia ligą, išsekimą, paniką, baimę ar silpnumą. Jei pernai jūsų sveikata buvo prasta, gali būti, kad ir šiais metais ji nepasitaisys. Arklys turėtų daugiau miegoti, kitaip neteks energijos ir imuniteto. Be to, galite praleisti daugiau laiko besižmonėdami ir atkreipkite dėmesį į tai, ką valgote ar geriate. 2009 metais ramybės neduos galvos skausmai ir virškinimo sutrikimai.

    Sėkmė: Apskritai Arklio ženklo atstovams 2009 metais sėkmė pernelyg nesišypsos, bet bus kur kas geresnė nei buvo pernai. Vis dėlto jums reikės susitelkti ties tuo, ką darote, kad apsisaugotumėte nuo klaidų. Laimei, jei susidursite su didžiule problema, kažkas padės jums ją išspręsti. Taigi užklupus bėdoms nereikia pasiduoti. Kol laikysitės šios taisyklės, Karvės metai jums bus palankūs.

    AVIS

    2009 kinų horoskopas žmonėms, gimusiems AVIES metais: 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003. Jei gimėte prieš vasario 4 d., tuomet jūsų astrologinis ženklas yra Arklys, o ne Avis.

    Avies ženklo atstovams 2008 metais sekėsi geriau nei daugumai. Pernai jie susilaukė puikių naujienų karjeros, pinigų, meilės ir sveikatos srityse. Vis dėlto Karvės metais bus kitaip. Taip nutiks dėl to, kad Karvės ir Avies santykiai priešiški, todėl atmosfera taps įtempta. Avis turės dėmesingiau pažvelgti į darbą, reikalus namie, būti budresnė keliaudama, vengti ginčų, teisminių reikalų, nelaimingų atsitikimų ar finansinių nesėkmių. Kitaip tariant, 2009 metais jai reikės daugiau pastangų, kad nugalėtų iškylančias problemas.

    Karjera: dėl įtemptų santykių tarp Avies ir Karvės Avies ženklo atstovai 2009 metais nesusilauks didžiulės karjeros sėkmės. Nepasirodys jokių Sėkmės žvaigždžių, užtat susidursite su Nesėkmės žvaigždėmis, kurios 2009 metais apsireikš karjeros srityje. Jūsų darbo pozicijai tai bus labai nepalanku. Pareigas darbe atlikti bus sunkiau. Užduotys taps sudėtingesnės, grafikas – labiau įtemptas.

    Užklups netikėtos kliūtys. Jūsų planai bus įgyvendinami ne taip greitai, kaip norėjote. Prarasite vadovo pasitikėjimą. Negalėsite susikoncentruoti ties savo kasdieniais darbais, todėl neturėsite progos ir laiko parodyti savo darbinius įgūdžius. Jei kompanija turi finansinių sunkumų, tokiu atveju jums reikės surasti būdų išsaugoti savo poziciją.

    Pinigai: Karjera visuomet yra pagrindinis veiksnys, lemiantis piniginę sėkmę. Jei karjera nesiseka, tuomet neturėtumėte tikėtis jokių papildomų pajamų iš darbo. Pinigų srityje – Sudužusi žvaigždė. Tai reiškia, kad kaupti turtus šiemet bus sunku. Galite netekti pinigų lošdami, rizikingai investuodami ar dėl atsitiktinumo. Kad ir kiek uždirbtumėte, viską galiausiai išleisite ir neturėsite jokių santaupų. Todėl 2009 metais reikės pirmiau pagalvoti, kaip subalansuoti biudžetą, o tik paskui leisti pinigus.

    Meilė: šiemet meilės srityje nepasirodys nei Meilės, nei Nesėkmės žvaigždė. Tai reiškia, kad meilės reikalai Aviai klostysis neblogai. Jūsų partneris gali skųstis dėl jūsų požiūrio į meilės santykius, nes nuolat būsite išsiblaškę. Galbūt dėl įtampos darbe neteksite geros nuotaikos ir aistros. Kad išsaugotumėte savo meilės ryšį, jums reikės atkreipti dėmesį į savo žodžius ir veiksmus.

    Sveikata: įtempti Avies ir Karvės santykiai visuomet atneša rūpesčių žmonėms. Per daug rūpesčių gali sukelti ligas. Jei esate vyresnio amžiaus, savo sveikata šiemet turėtumėte rūpintis dar labiau. Jei pasijustumėte blogiau, būtinai apsilankykite pas gydytojus ir neleiskite, kad mažas susirgimas virstų rimta liga. Jei esate jauni, būtinai pakankamai miegokite. Jei neišsimiegosite, turėsite mažiau energijos, sunkiau seksis susikaupti darbe, o tai veiks jūsų sveikatą ir darbą.

    Sėkmė: kadangi 2009 jūsų karjeros ir finansinė sėkmė bus kukloka, geriau sumažinti savo lūkesčius. Jums teks susidurti su iššūkiais ir problemomis. Stenkitės išsaugoti savo darbo vietą, nekeiskite darbo. Jei tik įmanoma, nesirinkite tolimų kelionių, nesilankykite laidotuvėse, nelankykite sergančių žmonių, neremontuokite namų.

    Jūsų sveikata turėtų būti pusėtina. Jei sergate chroniška liga, labiau rūpinkitės savimi ir išvengsite pablogėjimo. Apskritai Avies ženklo atstovai 2009 metais turėtų per daug nedemonstruoti savęs ir nesistengti būti herojais. Jie turėtų susitelkti ties savo darbu ir tuomet Karvės metai jiems bus saugūs bei taikūs.

    BEŽDŽIONĖ

    2009 kinų horoskopas žmonėms, gimusiems BEŽDŽIONĖS metais: 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004.

    Jei gimėte prieš vasario 4, tuomet jūsų astrologinis ženklas yra Avis, ne Beždžionė.

    2008 metai Beždžionės ženklo žmonėms nebuvo įspūdingi. Jie juto, kad kažkas lyg nuolat blokuoja jų sėkmę. 2009 metais Beždžionė susilauks daug Sėkmės žvaigždžių. Taigi jie gali tikėtis visiškai naujos sėkmės, gerų žinių karjeros, pinigų, reputacijos, meilės ar laimės srityse. Vis dėlto už Sėkmės žvaigždžių slėpsis ir kelios nedidelės Nesėkmės žvaigždės. Tai reiškia, kad Beždžionės ženklo atstovai neturėtų visiškai prarasti budrumo – priešai taip pat nesnaus. Jei jie padarys klaidų, gali prarasti savo reputaciją, valdžią ar turtą.

    Karjera: 2009 metais pasirodys trys pagrindinės Sėkmingos karjeros žvaigždės. Šie ženklai žymi didžiulius pasiekimus darbe ar versle. Laikas žmonėms atskleisti savo talentą, išmintį, įgūdžius. Daug žmonių priims jūsų idėją ir pasiūlymą. Savo planuose ar projektuose žymiai pasistūmėsite į priekį ir sulauksite įspūdingų rezultatų. Turėsite gerą progą prisiimti daugiau atsakomybės, įgyti daugiau valdžios ar net būti paaukštinti. Kai jums seksis puikiai ar pakilsite karjeros laiptais, daug žmonių ims jums pavydėti. Kai kas gali imti stebėti jus per padidinamąjį stiklą, ar tik nedarote klaidų. Laimei, sugebėsite apsisaugoti, taip pat jums padės ir jus palaikantys žmonės.

    Pinigai: šiemet jums švies Sėkminga pinigų žvaigždė. Kadangi nusimato puiki karjera, būsite patenkinti ir savo pajamomis. Jei esate samdomas darbuotojas, galite pelnyti premiją. Jei vadovaujate savo verslui, tuomet ženkliai padidės jūsų kompanijos pajamos. Vis dėlto Pinigų žvaigždė nėra Netikėtos sėkmės žvaigždė. Pinigai neateis iš lošimo, paveldėjimo, laimėjimo loterijoje ar kaip dovana. Norint juos uždirbti, reikės sunkiai dirbti. Kitas ženklas rodo, kad jums gresia pavojus prarasti savo asmeninę nuosavybę neatgautinai. Arba pinigus prarasite dėl netikėto nelaimingo atsitikimo. Taigi 2009 metais vertės ir pasirūpinti turtu.

    Meilė: meilės srityje pasirodys viena Labai Palanki ir viena Laimės žvaigždė. Tai sėkmės, laimės, džiaugsmo ar santuokos ženklas. Jei esate vieniši, tuomet tai jums proga sutikti savo svajonių partnerį ir mėgautis laimingu meilės gyvenimu. Jei jau esate įsimylėję, tuomet jūsų ryšys taps dar artimesnis. Jei esate susituokę, jūsų ir jūsų sutuoktinio meilė bus nesibaigianti. Jūsų šeimą gali papildyti naujagimis. Vis dėlto vyriškos lyties Beždžionės ženklo atstovai gali užmegzti romaną už šeimos ribų. Jei pasiduosite pagundai, galimi audringi kivirčai su antrąja puse.

    Sveikata: nors šiais metais jus globos gausybė Sėkmės žvaigždžių, taip pat pasirodys ir kelios Nesėkmės žvaigždės. Tai bus susiję su sveikata. 2009 metais būsite labai susitelkę ties savo karjera. Labai dažnai jausitės pavargę. Jei per dažnai naktinėsite ir per mažai sportuosite, lengvai susirgsite. Kol neužklupo sveikatos problemos, turėtumėte apriboti nebūtiną socialinį gyvenimą, sveikai maitintis, pakankamai miegoti ir reguliariai sportuoti. Tuomet Karvės metais džiaugsitės gera sveikata.

    Sėkmė: 2009 metais Beždžionės laukia didžiulė karjeros sėkmė. Jie dirbs produktyviai ir džiaugsis puikiais rezultatais. Jų turtas dėl gero darbo išaugs. Vis dėlto galimas ir nesėkmingas nutikimas. Beždžionei vis tiek derėtų kreipti dėmesį į savo žodžius ir darbus. Jei daugiau laiko skirsite padėti kitiems, tuomet pelnysite gerą reputaciją, kuri jums suteiks dar daugiau pinigų. Mėgausitės turtais, galia, laime ir pasitenkinimu.

    GAIDYS

    2009 kinų horoskopas žmonėms, gimusiems GAIDŽIO metais: 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005. Jei gimėte prieš vasario 4, tuomet jūsų astrologinis ženklas yra Beždžionė, ne Gaidys.

    Sėkmė Gaidį turėtų lydėti ir 2009 – Karvės metais. Dėl ankstesnio pasirengimo šiems žmonėms darbams atlikti prireiks pusės tiek pastangų, kiek paprastai, o rezultatas bus dvigubas. Vis dėlto, kadangi 2009 metais Gaidžio ženklo atstovams klius daugiau Nesėkmės žvaigždžių, jie susidurs su daugiau trukdžių ir bėdų, nei 2008 metais. Jiems reikia iš anksto išanalizuoti situaciją, kruopščiai suplanuoti veiksmus, stebėti progresą ir pasiruošti netikėtoms kliūtims, jei nori, kad 2009 taip pat atitiktų jų lūkesčius.

    Karjera: 2009 metais pasirodys dvi stiprios Sėkmingos karjeros žvaigždės. Šie ženklai rodo, kad jūsų karjeros sėkmė bus stabili. Turite galimybę pastūmėti į priekį savo karjerą ar verslo plėtrą. Tai reiškia, kad turite šansą įgyti daugiau galios, atsakomybės ir net būti paaukštinti. Taigi galite planuoti savo strategiją, kaip pasieksite savo tikslų. Jūsų reputacija padės jums sukurti karjeros galimybes. Vis dėlto tuo pat metu bus ir kelios nedidelės Nesėkmės žvaigždės. Kažkas gali suabejoti jūsų planu, sprendimais ar kliudyti jums dirbti. Su visu tuo susitvarkyti reikės labai atsargiai, kad jūsų planas nepasisuktų kita kryptimi, kitaip prarasite karjeros galimybę.

    Pinigai: kadangi jūsų karjeros sėkmė puiki, seksis ir finansų sferoje. Čia taip pat pasirodys ir Sėkmingoji pinigų žvaigždė. Tai reiškia, kad pinigų gausite ne tik iš darbo, bet ir iš investicijų. Trumpai tariant, pinigų turėsite iš skirtingų šaltinių. Vis dėlto prabus noras mėgautis prabanga. Dėl savo tuštybės ir ekstravagancijos didžiumą pinigų išleisite ir tik nedaug sutaupysite.

    Meilė: dauguma Gaidžių labai emocingi. Jų širdys sutikus priešingos lyties atstovus lengvai užsiliepsnoja aistra. Jie labai dėmesingi kitiems. Karvę ir Gaidį sieja traukos ryšys, tačiau meilės srityje pasirodys Nesėkmės žvaigždė. Tai reiškia, kad meilės santykiai nesiklostys labai sklandžiai. Jei esate vieniši, galite sutikti patrauklų žmogų, tačiau galiausiai meilės ryšys taip ir neužsimegs. Jei jau esate įsimylėję, santykiai patirs išbandymų. Jei negalėsite susidoroti su šiuo išbandymu, santykius galite prarasti. Jei esate susituokę, į jūsų santuokinį gyvenimą gali įsipainioti trečias. Jums reikės daug rūpesčio ir dėmesio, kad išsaugotumėte savo santuoką.

    Sveikata: sveikatos srityje pasirodys dvi Nesėkmės žvaigždės. Tai ženklas apie kraujavimą, lūžį, nelaimingą atsitikimą. Todėl Gaidžio ženklo atstovams reikia daugiau dėmesio kreipti į savo sveikatą ir saugumą. Atsargiai elkitės su pavojingais daiktais, būkite budrūs gatvėje, vairuokite susikaupę. Saugokitės bet kokio nesaugaus objekto savo aplinkoje darbe ir namie, kad išvengtumėte bereikalingų nelaimingų atsitikimų.

    Sėkmė: apskritai Gaidžio ženklo atstovus 2009 Karvės metais lydės sėkmė. Pagrindinė priežastis – Gaidį ir Karvę siejantis traukos ryšys. Rūpesčių kilti gali tik su sveikata. Meilės santykiai seksis vidutiniškai. Tačiau karjeros ir piniginė sėkmė bus kur kas didesnė nei kitų. Ypač geros finansinės prognozės. Jei per daug neišleisite, jūsų turtas labai padidės. Kalbant apie meilę, jums reikės praleisti daugiau laiko su savo partneriu, būti sąžiningam ir nuoširdžiam, tada ir nebus nesusipratimų dėl kitų žmonių. Visus metus teks labiau pasaugoti savo sveikatą.

    ŠUO

    2009 kinų horoskopas žmonėms, gimusiems ŠUNS metais: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006. Jei gimėte prieš vasario 4, tuomet jūsų astrologinis ženklas yra Gaidys, ne Šuo.

    Pernai Šuns ženklo atstovams Žiurkės metai buvo geresni nei daugumai žmonių. Jie buvo patenkinti savo pasiekimais. Net jų draugai ir artimieji turėjo didžiuotis Šuns sėkme. 2009 metais jie vis dar susilauks Sėkmės žvaigždžių, kurios juos parems ir palaikys. Tačiau Nesėkmės žvaigždės bus stipresnės nei pernai. 2009 metais Šuns sėkmė kiek sumažės. Vis dėlto, kadangi šio ženklo atstovai pasižymi ištikimybe, nuoširdumu ir atvirumu, Karvės metais jiems neturėtų sektis prastai.

    Karjera: 2009 metais į šią sritį ateis dvi Sėkmės ir dvi Nesėkmės žvaigždės. Ženklai rodo, kad jums kels rūpesčių nesutarimai, konfliktai, nuomonių išsiskyrimai. Turite atkreipti dėmesį į savo žodžius ir veiksmus. Jums reikia labiau susikoncentruoti į žmonių santykius. Kol išlaikysite nuoširdų požiūrį, sunkiai dirbsite ir būsite atkaklus, tol sugebėsite įveikti bet kokias kliūtis, iššūkius, nesutarimus ir nesklandumus darbe.

    Pinigai: viena Sėkmės žvaigždė 2009 metais jums žada gerą piniginę sėkmę. Tačiau jūsų piniginė sėkmė yra susijusi su karjeros sėkme, o šioji nebus labai stabili. Karjerai geresnis laikas bus ruduo, o ne vasara. Jei išsaugosite savo darbo vietą, turėsite stabilias pajamas. Atminkite, kad šiemet pinigai lengvai pas jus neateis – turėsite sunkiai dirbti, kad juos uždirbtumėte.

    Meilė: Šuns ženklo atstovų šiemet neaplankys Meilės ar Laimingoji žvaigždė. Tačiau 2009 metais pasirodys Vienišoji žvaigždė. Tai reiškia, kad Karvės metais santykiai nesiklostys sklandžiai. Jei esate vyresnio amžiaus, tuomet turėtumėte susirūpinti sutuoktinio sveikata. Jei esate susituokę, galbūt daugiau nei visada ginčysitės su sutuoktiniu. Jei esate įsimylėję, trauka gali imti blėsti. Jei įsimaišys trečias asmuo, tuomet santykiams gali kilti pavojus. Jei vis dar esate vieniši, tuomet Karvės metais gali būti viena ar dvi meilės galimybės, bet santykiai netruks ilgai.

    Sveikata: 2009 metais padidės jūsų atsakomybė darbe. Turėsite daugiau kasdienių užduočių, taigi reikės ir daugiau energijos, kad susidorotumėte su padidėjusiu krūviu. Kartu pajusite ir įtampą, negalėsite tinkamai pailsėti, todėl bus daugiau tikimybių susirgti. Nesusiklostę meilės santykiai gali paveikti jūsų nuotaiką, galite nugrimzti į depresiją. Tai tik psichologinė problema. Jei galėsite suprasti, kad tai nėra ilgalaikė kliūtis ir jei išmoksite, kaip atsipalaiduoti, turėtumėte išmokti išspręsti šią problemą.

    Sėkmė: Šuns ženklo atstovus Karvės metais lydės vidutiniška sėkmė, kadangi Sėkmės žvaigždės juos palaikys, o Nesėkmės – kiš pagalius į ratus. Tai reiškia, kad bus ir gerų, ir blogų laikų. Ne viskas eisis taip sklandžiai, kaip norėtųsi. Tačiau nesinaudokite tuo kaip prielaida, jog dabar reikia pulti į depresiją. Tiesiog reikės skirti daugiau laiko tikslui pasiekti.

    Jei padvigubinsite savo pastangas šiandien, turėsite daugiau šansų atėjus palankiai progai rytoj. Turėtumėte laikytis atokiau žmonių, keliančių jums rūpesčių ir nesiginčyti su priešais. Piniginėje srityje nebūkite per daug godūs ir nerizikuokite investuodami. Susitelkę į savo darbą gausite tinkamą atlygį. Meilės srityje reikės būti aktyvesniems ir daugiau bendrauti, kad sukurtumėte ir išsaugotumėte tvirtus santykius. Šiemet reikės labiau rūpintis sveikata, daugiau ilsėtis.

    KIAULĖ

    2009 kinų horoskopas žmonėms, gimusiems KIAULĖS metais: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007. Jei gimėte prieš vasario 4, tuomet jūsų astrologinis ženklas yra Šuo, ne Kiaulė.

    2009 metais Kiaulės ženklo atstovai susilauks su karjera susijusios Sėkmės žvaigždės. Jie gaus paramą iš aplinkinių, pasistūmės karjeros laiptais į priekį. Tačiau sveikatos ir turtų srityje pasirodys ir kelios Nesėkmės žvaigždės. Todėl 2009 metais ne viskas seksis sklandžiai. Reikės stipraus ryžto, sunkaus darbo ir išminties, kad būtų galima nugalėti kliūtis ir džiaugtis pasiekimais. Apskritai Karvės metai nebus patys geriausi.

    Karjera: 2009 metais pasirodys Kelionės žvaigždė. Tai tolimos kelionės ženklas. Galbūt karjeros reikalais teks daugiau keliauti. Turėsite dirbti viršvalandžius, bet neturėsite daugiau pajamų ar papildomos kompensacijos. Tiesiog turėsite darbuotis kompanijos labui, kitaip neteksite reputacijos arba net galite prarasti savo poziciją. Draugų palaikymas darbo sferoje bus labai ribotas. Neleiskite, kad priešai atakuotų jūsų silpnąsias puses. Jei tinkamai susitelksite į darbą, neturėtumėte patirti didžiulių bėdų.

    Pinigai: 2009 metais pasirodys Nesėkmės žvaigždė, kuri paveiks jūsų išlaidų sritį. Būsite priversti išleisti daug pinigų neplanuotai – automobilio remontui, kelionės išlaidoms, medicininėms reikmėms ar panašiai. Galbūt iš jūsų skolinsis draugai ar artimieji, tačiau šios skolos niekada negrąžins. Bet kokiu atveju žiūrėkite, kiek išleidžiate, ir galvokite apie savo biudžetą prieš skubėdami traukti piniginę.

    Sveikata: kita Nesėkmės žvaigždė pasirodys sveikatos srityje. Tai reiškia, kad galite susižeisti, susirgti, pakliūti į nelaimingą atsitikimą, patirti operaciją. Jei esate vyresnio amžiaus, pasijutę nekaip iškart turėtumėte kreiptis į gydytojus. Būkite dėmesingesni, ypač vairuodami, kitaip patirsite papildomų išlaidų dėl automobilio remonto ir gydymo. Taip pat miegokite pakankamai, kad palaikytumėte normalią sveikatos būklę. Jei nepamiegosite, jausitės pavargę ir neturėsite energijos.

    Meilė: Karvės metais Kiaulės ženklo atstovus trauks ieškoti meilės. Jie džiaugsis susitikimais su žmonėmis, gražiai su jais bendraus. Taip pat jie turės galimybių susipažinti ir su priešingos lyties atstovais. Tačiau auksinės progos pasitaikys nedažnai. Jei nesistengsite daugiau bendrauti, tuomet galite taip ir nepamatyti jokio progreso meilės santykiuose iki pat metų pabaigos.

    Sėkmė: Karvės metais Kiaulės ženklo atstovai nesulauks pagalbos iš Sėkmės žvaigždžių. Daug trikdžių atsiras karjeros srityje. Bus sunku pasiekti savo tikslus. Piniginė sėkmė nuvils. Meilės ir sveikatos reikalai taip pat neatitiks jūsų lūkesčių. Tačiau nors šiemet ir nėra ryškių ženklų, rodančių sėkmę, nereiktų pasiduoti. Tiesiog žiūrėkite, ką kalbate, daugiau susitelkite į darbą. Nesiimkite rizikingų investicijų. Jums reikės daugiau laiko praleisti su šeimos nariais, daugiau dėmesio skirti meilei, tuomet Karvės metai bus ramūs.

  • Šaltinis
    Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
    www.DELFI.lt
    Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją