"Olivier ir aš, mes susitikinėjame", - pareiškė K.Minogue interviu dienraščiui "The Sun". Interviu dienraštis iliustravo Paryžiuje į vakarėlį einančios poros nuotraukomis. Apie porą šeštadienį taip pat paskelbė ir dienraščiai "The Daily Mirror" ir "The Daily Express".

Nuotraukose susikabinę už rankų trumpą juodą suknelę su didele iškirpte vilkinti K.Minogue ir O.Martinezas su džinsais ir odiniu švarku žengia į Paryžiaus "Cafe de Flore" kavinę, kurioje buvo švenčiamas Prancūzijos mados namų "Chloe" jubiliejus.

Praėjusį mėnesį popmuzikos žvaigždė sukėlė tikrą sąmyšį, kai britų muzikos apdovanojimų ceremonijoje dainavo duetu su JAV popžvaigžde Justinu Timberlake'u (Džastinu Timberleiku), o vėliau nuvyko su juo vakarieniauti.

Dvejus metus trukęs romanas su J.Goodingu nutrūko kiek anksčiau šiais metais.

Dienraštis tvirtina, jog 34 metų K.Minogue ir 37 metų O.Martinezas susitiko "Grammy" apdovanojimų teikimo ceremonijoje, kuri vyko Los Andžele praėjusį mėnesį, ir nuo to laiko pora nesiskiria.

O.Martinezas neseniai suvaidino erotiškame Adriano Lynne (Adriano Lino) filme "Neištikimoji" ("Unfaithful"), kuriame taip pat vaidino Diane Lane (Dajana Lein), šiemet nominuota "Oskarui" geriausios aktorės kategorijoje.

Aktorius yra buvęs boksininkas, užaugęs Paryžiaus darbininkų priemiestyje. Vaidybos jis ėmėsi po automobilio avarijos.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją