Delfi portale pasirodžius 2003 kovo mėn. 4 d. dienraščio “Vakaro žinios” straipsniui “Į Lietuvą atvyksta skandalingoji “Marilyn Manson”, daugelis straipsnio komentatorių su nepasitikėjimu žvelgė į šią, jų nuomone, nepatikimą informaciją. Koncertinės agentūros “Vertikalus Horizontas” atstovas spaudai Tomas Ivanauskas patvirtina, kad ši informacija yra teisinga, ir “Marilyn Manson” tikrai atvyksta į Vilnių birželio 12 dieną. Tai bus vienintelis grupės koncertas Baltijos šalyse.

Bilietai prekyboje pasirodys balandžio pradžioje. Bilietu kainos: 40, 50, 60 ir 80 (fanų zona) Lt.

Vilniuje jie pristatys savo naująjį albuma “The Golden Age Of Grotesque”, kuris prekyboje pasirodys gegužės 13 d. Albumą sudaro 15 naujų kūrinių. Pirmasis singlas iš albumo bus daina "mOBSCENE”.

“Šis albumas yra apie ekspresiją, - sako Marilyn Manson. Individo asmenybė ir vaizduotė negali būti užgožta nereikšmingomis mintimis ar įtakota kito asmens. Menininkas genijus visada gali rasti prieglobstį tarp vaikų, o pamišėliai – kaip išgyventi. Tokie mes ir esame.”

Grupę sudaro 5 muzikantai: vokalistas ir dainų autorius Marilyn Manson (tikrasis vardas Brian Warner), būgnininkas Ginger Fish (Frank Kenny Wilson), gitaristas John Lowery, klavišininkas Madonna Wayne Gacy (Pogo) (Stephen Gregory Bier Jr.) ir bosistas Twiggy Ramirez (Jeordie White).

Grupė savo karjerą sukūrė tekstais, muzika ir išvaizda šokiruodami publiką. Pradėję groti 1993 m. jie tuo pačiu metu tapo viena mylimiausių ir viena nekenčiamiausių grupių JAV. Ir tai juos padarė pačiais populiariausiais ne tik JAV, bet ir visame pasaulyje. Iki šių dienų niekas negali apibūdinti jų muzikinio stiliaus. Buvo įvairiausių variantų: hard alternative, industrial-metal, alternametal, shock-rock, goth, glam ir t.t.

Marilyn Manson koncertai – vieni įspūdingiausių šou pasaulyje. Naujajame šou taip pat bus daugybė specialiųjų efektų, šou elementų: vaikai imtynininkai, siamo dvyniai, taip pat bus daug nuogumo.

“Kadangi paskutinį kartą išsirengęs turėjau daug problemų, šį kartą liksiu su drabužiais, tačiau visi kiti, įskaitant ir publiką, išsirengs”,- sako Marilyn Mansonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją