Greitas buvo ir pastarojo komandos draugas Jensonas Buttonas, tik penkiomis šimtosiomis sekundės dalimis nusileidęs „Ferrari“ lyderiui Michaeliui Schumacheriui, bei aplenkęs šeštoje vietoje likusį „McLaren“ pilotą Davidą Coulthardą.

Toliau prastą pasirodymą tęsė viena iš favoričių laikoma „Williams“ ekipa – Juanas Pablo Montoya užėmė 10-ąją vietą, o Ralfas, padaręs mažą klaidelę, turėjo tenkintis 16-aja vieta.

Kvalifikaciniuose važiavimuose pilotams buvo suteikta galimybė įveikti tik vieną greitą ratą. Įtampos neišlaikė Ralfas Schumacheris bei Markas Webberis, padaręs klaidas pirmajame posūkyje, bei naujokai Antonio Pizzonia bei Ralphas Firmanas, suklydę žiedo pabaigoje.

Pilotai šiandienos kvalifikacijoje startavo tvarka, atitinkančia jų užimtas pozicijas 2002 m. pasaulio čempionate. Pirmasis į trasą išvažiavo M.Schumacheris, o paskutinieji – naujokai.

Šio kvalifikacijos rezultatai lemia tvarką, kuria pilotai išvažiuoja į trasą šeštadienio kvalifikacijoje, kurią pradės šiandieną lėčiausiu buvęs Justinas Wilsonas („Minardi“), o užbaigs – R.Barrichello. Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.