Keturių komandų A grupės rungtynėse "Unics" krepšininkai svečiuose 80:73 (24:19, 24:21, 18:17, 14:16) nugalėjo be Andriaus Jurkūno žaidusią Jeruzalės "Hapoel Migdal" (Izraelis) ekipą ir beveik užsitikrino vietą atkrintamosiose varžybose.

Nugalėtojams E.Žukauskas pelnė 10 taškų ir buvo vienas rezultatyviausių komandoje. Daugiau taškų už jį į aikštės šeimininkų krepšį įmetė Dixonas Simpkinsas (Diksonas Simpkinsas, 16 tšk.), Antonas Judinas (15 tšk.) ir Igoris Kudelinas (13 tšk.).

Vidurio puolėjas iš Lietuvos per 22 minutes pataikė tris dvitaškius iš 5, 4 baudų metimus iš 6 ir po krepšiais atkovojo 10 kamuolių.

Izraelio komandoje išsiskyrė po 14 taškų pelnę Bryanas Bracey`us (Brajanas Breisis) ir Meiras Tapiro.

Po ketvirtosios pergalės grupės lyderė "Unics" komanda artimiausius varžovus lenkia dviem pergalėm. Kad patektų į atkrintamąsias varžybas per likusias dvejas rungtynes Rusijos ekipai savo aikštėje svarbiausia nepralaimėti "MBC Odessa" (Ukraina) komandai daugiau, kaip 36 taškais.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją