Antrąją vietą etape užėmė Edmundas Mirošničenka (Panevėžio "Greičio ruožas"). Jis yra antras ir bendroje įskaitoje.

Priekiniais varomaisiais ratais A-1600 automobilių klasėje nugalėjo Ernestas Staponkus iš Telšių "Autokroso" sporto klubo. Po šios pergalės E. Staponkus bendroje įskaitoje pakilo į antrąją vietą ir lyderiui Dariui Janušui iš "Greičio ruožo" pralaimi tik pusę taško.

A-2000 automobilių klasės priekiniais varomaisiais ratais pirmas finišavo Kauno "Inžinerijos" atstovas Igoris Ivanovas. Jis bendroje įskaitoje taip pat pakilo į antrąją vietą ir lyderiui Arūnui Palioniui iš "Greičio ruožo" pralaimi 6,5 taško.

Galingiausių - A-3500 automobilių klasėje varžybas Panevėžyje laimėjo ir lyderiu bendroje įskaitoje tapo Artūras Kežutis iš Kauno "Inžinerijos". Jis po dviejų etapų dviem taškais lenkia "Greičio ruožo" atstovą Audrių Brazdžiūną.

Tarp komandų antrąjį etapą laimėjo Kauno "Inžinerija" , tačiau bendroje įskaitoje ji nuo pirmaujančios Panevėžio "Greičio ruožo" komandos atsilieka 11 taškų. Trečiojoje vietoje - Kauno LASK "Krosas".

Trečiasis čempionato etapas vyks kovo 4 dieną Šakiuose.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją