Ši paroda – tai dviejų žmonių aistros istorija. Apelsinų, rudens lietaus, migdolų, pavasario gaivos, karamelės, aviečių, jūros vėsos prieskoniai atsispindi dizainerės sukurtuose Jos ir Jo drabužiuose, aksesuaruose, jų spalvose ir siluetuose.

Labiausiai J. Žilėnienė džiaugėsi, kad šios fotosesijos metu atrado savo mados namų veidą, kuris atitinka jų įvaizdį, filosofiją.

„Ji – brandi moteris. Sutinku su psichologais, kad paauglystė baigiasi po 28-erių, - juokėsi J. Žilėnienė. - Ji – miesto moteris, inteligentiška, aristokratiška, daug ką supratusi gyvenime ir aistringai jį gyvenanti“.

Fotografijose pasakojama istorija kuri baigsis sausio pabaigoje ruošiamoje staigmenoje.

Kolekcijos leitmotyvas – šokoladas

Kolekcijos, jubiliejinės istorijos, fotografijų parodos pristatyme visi buvo vaišinami šokoladu. Šis aromatingas gardumynas buvo pasirinktas ir kaip kolekcijos leitmotyvas.

„Jis turi daug skonių, o savo kūrybą visada sieju su skoniais, prieskoniais. Mano kolekcijose niekada nedingsta šokoladinė spalva“, - paaiškino pašnekovė.

Pasak dizainerės, naujos kolekcijos pristatymui pavadinimas „Karališka aistra“ pasirinktas ne veltui: „Žodis „karališka“ šį kartą siejasi su mados namų išsiugdyta karališka kokybe“.

Kad galima būti ją pajusti, atidarymo vakarą šalia fotosesijos nuotraukų buvo eksponuojamos ir kelios naujosios kolekcijos šilkinės suknelės.

Paklausta, kaip jaučiasi, švęsdama savo mados namų jubiliejų, J. Žilėnienė šypsojosi: „Dešimt metų man – labai daug, iš išorės žiūrint – mažai, - šypsojosi dizainerė. - Norisi sau palinkėti dar dešimt metų galimybės kurti tai, kas man patinka. Tik tos duotybės, kurią aš labiausiai vertinu. Man leista kurti grožį žmonėms ir aš to labiausiai noriu ateityje“.

Julija yra sukūrusi daugiau kaip 30 kolekcijų, kurios buvo pristatytos Lietuvoje ir žinomuose užsienio mados festivaliuose, yra daugelio konkursų pagrindinių prizų laureatė. 1998 m. Julija Žilėnienė įkūrė savo Mados namus, tarp kurių klientų – ir pirmosios šalies damos.

Dizainerė kuria ne tik drabužių bei papuošalų kolekcijas, bet ir specializuojasi interjero dekoravimo, baldų bei interjero aksesuarų srityse.

Fotoreportaže – parodos atidarymo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją