Seras E. Johnas šį nuostolį įvertino 150 000 dolerių.

Į Maskvą Eltonas Johnas atskirdo nuosavu privačiu lėktuvu, likus dienai iki koncerto. Tai jau ne pirmos rusiškos dainininko atostogos, todėl nė nekilo klausimo „kur nakvoti?“: Eltonas apsistojo seniai jam patinkančiame viešbutyje sostinės centre.

Dėl blogo oro užgaidus dainininkas atsisakė ekskursijų po miestą ir liko prezidentinio liukso numeryje su savo sutuoktiniu Davidu Fernishu. Tačiau įsimylėjėlių ramybę sudrumstė koncerto Rubliovkoje organizatorių žinia: „Eltonai, kilo problemų, nulūžo Jūsų fortepijono koja.“

Žinant E. Johno būdą tai reiškė tikrą katastrofą.

„Jūs suprantate, kad niekur! Niekur, išskyrus Maskvą, su mano fortepijonu nėra nieko nutikę. Niekur nebuvo problemų, o čia, pas jus, kaip visada, prasideda!!! – ėmė šaukti Eltonas Johnas. – Nors mano fortepijonas ir apdraustas, jūs turėsite man sumokėti kompensaciją“.

Koncertas pavyko puikiai, buvo surinkta keli milijonai dolerių, tačiau nemalonios nuotaikos liko: iš karto po pasirodymo dainininkas išvažiavo į oro uostą ir neliko banketo tęsinyje, praneša „Life.ru“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją