Pasak organizatorių pranešimo spaudai, jame atrenkami geriausi karaokė dainininkai.

Vasario viduryje, Lietuvos karaokė čempionato finale, iš jų bus išrinkti geriausieji, kurie keliaus į Taliną. Ten vyks viso Baltijos valstybių karaokė čempionatas „FinBaltic Karaoke King&Queen“, kuriame kasmet dalyvauja Lietuva, Latvija, Estija, Suomija, Švedija bei kitos šalys.

Gruodžio 26 dieną sporto bare „Ring Bar“ vyksiantis Kalėdinis karaokė vakarėlis pratęs karaokė čempionatą. Tačiau jis įsibėgės su dviguba porcija linksmybių, pakilia Kalėdine nuotaika, dovanomis bei prizais, žaidimais ir atrakcijomis. Šia proga, yra kviečiama ir išskirtinė karaokė dainininkus vertinsianti komisija, tad žvaigždės žibės ne tik ant scenos, bet ir tarp žiuri narių.

Dar vienas žavus Kalėdinio karaokė vakarėlio niuansas – šmaikštus aprangos kodas – “Bling Bling”. Tad tikrai neapsiriksi šia proga pasipuošęs viskuo, kas blizga, ryšku ir šventiška.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją