Speciali kūčių vakaro transliacija buvo skirta susitaikymo ir santarvės puoselėjimui. Vakaro metu buvo išdalinta dvylika dailių stiklinių angelų, kurie įkūnijo tokių visuomenei puikiai žinomų konfliktų kaip Mios ir Natalijos Zvonkės peštynės, pabaigą.

Renginį stebėjusiųjų širdis sujaudino ir legendinės atlikėjos Džordanos Butkutės išpažintis bei oficialiai užbaigtas garsiai nuskambėjęs kivirčas su motina. Prieš atlikdama vieną iš savo kūrinių, moteris šiltai ištarė: „Mama, aš tave myliu“.

Specialius teatralizuotus muzikinius pasirodymus scenoje surengė tokie atlikėjai kaip Stano, Marijonas Mikutavičius, „Yva“, Mantas, Vaikų „Eurovizijos“ bronzininkė Eglė Jurgaitytė bei daugelis kitų.

Scenoje atlikėjams talkino vaikučiai, pasidabinę šventiniais kostiumais. Kelis ypatingus pasirodymus renginyje pristatė ir šokių kolektyvo „Žuvėdra“ nariai.

Vakarui dirigavo Aušra Kilkuvienė ir Džiugas Siaurusaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją