Tačiau, A. Valinsko pareiškimas, kad jis jau nebe Arūnas Valinskas, o Seimo pirmininkas, portalo lankytojams pasirodė labiau įžūlus, nei V. M. Čigriejienės – „Jūs prievartaujate mane stačiai“.

Buvusios ginekologės–akušerės frazė liko antroje vietoje.

Paskutinėje vietoje šiuose „POP TOP“ rinkimuose liko naujojo Seimo vadovo draudimas parlamento valgyklose prekiauti alkoholiu.

Visi jau pasibaigusio balsavimo rezultatai:





PretendentaiBalsai 
A. Valinsko tapatybės metamorfozės673 
V.M. Čigriejienė: „Jūs mane tiesiog prievartaujate stačiai“601 
Maitinimasis posėdžių metu494 
Seimo narių draugystė su „mafija“331 
Draudimas žurnalistams dirbti seimo išvietėse ir valgyklose266 
Alkoholinio draudimas Seime190 

Šį kartą „Kakadu” ir portalas DELFI siūlo išrinkti populiariausią naujojo Seimo turtuolį. Balsavimas tęsis iki pirmadienio. Rezultatai bus skelbiami antradienio „Kakadu” laidoje 21 val. per LNK, o vėliau ir DELFI naujienų portale.

„Pop Top" siūlomi pretendentai:

Arūnas Valinskas. Buvęs šoumenas, dabar - Seimo galva Arūnas Valinskas, pagal Vyriausiai rinkimų komisijai pateiktas turto ir pinigų deklaracijas yra milijonierius. Bendrai sudėjus turimą turtą ir pinigus, tai sudaro 3 mln. litų.






Viktoras Uspaskich. Turtingiausias Seimo narys. Darbo partijos vadas Viktoras Uspaskichas savo turto deklaravo už beveik 50 mln. litų. Į šią sumą įskaičiuotas nekilnojamasis turtas, vertybiniai popieriai ir piniginės lėšos.





Asta Baukutė. Aktorė, šou verslo atstovė Asta Baukutė savo turto deklaravo už 2,3 mln. litų. Manoma, kad didesnę šios sumos dalį sudaro nekilnojamasis turtas – nuosavas namas, pastatytas netoli Trakų.






Vincas Babilius. Dar vienu iš naujojo Seimo milijonierių yra laikomas Vincas Babilius. Parlamentaro deklaracijoje puikuojasi didesnė nei 2 mln. litų suma. Dar neseniai siūlytas į aplinkos ministro postą, V. Babilius yra dirbęs „UAB Valinsko tvenkiniuose“.





Jonas Jagminas. Parlamento senbūvis ir jo šeima deklaravo 17 mln. litų. Agronomas ir buvęs net kelių bendrovių generalinis prezidentas, dabar pradėjo antrąją Seimo kadenciją.





Bronius Bradauskas. Seimo senbūvis – milijonierius. Savo turto parlamentaras deklaravo už 18 mln. litų ir drąsiai gali vadintis vienu iš turtingiausių Seimo narių. Ši naujojo parlamento kadencija B. Bradauskui - jau trečioji.





$qid=158;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją