Blogiukių vaidmuo atiteko pamotei Larisai Kalpokaitei, o R. Cicino širdį bandė užkariauti jos dukros Mia ir Nijolė Pareigytė iš "69 danguje".

Kokia karalystė be karalių? Jų vaidmenį atliko Vytautas Šerėnas ir Daiva Tamošiūnaitė Budrė.

Šalia žinomų pramogų pasaulio moterų, kurios tapo princesėmis (Astos Pilypaitės, Gintarės Karaliūnaitės, Evos), buvo galima pamatyti ir Seimo nares Ingą Valinskienę bei Donaldą Meiželytę.

Visos moterys, norinčios patekti į rūmus, turėjo apsirengti pagal aprangos kodą "Aš su vienu bateliu", kitos - buvo neįleidžiamos.

Šia puota mėgavosi ne tik balta šypsena švytintis princas, bet ir karalius Vytautas, kuris pretendentes išmėgino miegamuosiuose. Norinčiųjų nepritūko.

Na ir puota pasitaikė - netikėtai užsidegė ir vėl buvo užgesinti rūmai, susirinkusieji meilikavo vienas kitam, o vėliau - pykosi ir mėtėsi tortu, kol galiausiai vienas kitą surado tikrajame gyvenime geri draugai R. Cicinas ir A. Cicėnaitė.

Pasakos filmavimo akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją