Dėl netrukus pradedamo filmuoti Mindaugo Vosyliaus prodiusuojamo serialo „Gyvenimas yra gražus“ moteris jau „sukirto rankomis“.

„Man patiko pati serialo koncepcija, kūrybinė grupė, na o jiems tikau aš, tad viskas kaip ir aišku. Seriale taip pat vaidins Leonardas Pobedonoscevas, Aistė Paškevičiūtė ir daugelis kitų puikiai pažįstamų veidų“, - pasakojo moteris.

Paklausta, kokią moterį jai teks įkūnyti, Violeta prisipažino iki galo nežinanti visų siužeto vingių, tačiau serialo pradžioje ji tiesiog norės gyventi gražiai: „Jei nevaidini savęs, tuomet bet kuriuo atveju reikia įkūnyti kažkokį kitą personažą ir stengtis būti kuo natūralesnei jo atžvilgiu. Šiame seriale aš įkūnysiu jauną moterį, kuri nori gyventi gražiai. Savo veikėjos likimo iki galo dar nežinau, juk scenarijus turi tendenciją vystytis darbo eigoje“.

Vyras visuomet palaiko

Pasak moters, sutuoktinis Titas visas jos veiklas vertina teigiamai ir nepavyduliauja drauge vaidinsiantiems aktoriams: „Man labai paprasta gyventi, kadangi šalia manęs esantis žmogus yra labai protingas ir supratingas. Jis niekuomet manęs nestabdo ir visuomet palaiko. Žinoma, seriale nebus rodoma to, kas nederėtų prie mano, kaip ištekėjusios moters ir motinos statuso. Atvirų intymių scenų tikrai nebus, tačiau viskas, kas gražu ir estetiška – tinka“.

Violeta, anksčiau vaidinusi seriale „Julija“, prisipažįsta negalinti pasidžiaugti padidėjusia savo kaip aktorės patirtimi: „Buvo tik vienas serialas ir daugiau ilgą laiką pasirodyti kaip aktorė tiesiog neturėjau progos. Tuo metu aš vaidinau taip, kaip jaučiau, o dabar, prabėgus šešeriems metams, vaidinsiu taip, kaip dabar jaučiu. Tik toks ir skirtumas. Jokių specialių studijų per šį laikotarpį nebaigiau, todėl kaip aktorė patobulėjau tiek, kiek praturtėjo mano pačios asmenybė“.

Pasiūlymo filmuotis dar viename seriale moteris sulaukė ir iš šou pasaulio rykliu tituluojamo prodiuserio Kristupo Krivicko. Violeta prisipažino laiko galinti atrasti viskam, todėl neatmetanti galimybės sutikti ir su Kristupo pasiūlymu.

„Aš nesu ribotas žmogus ir viena veikla neketinu apsiriboti. Su K.Krivicku viskas dar yra tik kalbų lygyje, todėl apie tai dar ankstoka šnekėti. Šie pasiūlymai išties yra labai simboliški. Manyje vis stiprėja noras stoti mokytis į Teatro ir muzikos akademiją, o dabartinė situacija lyg koks ženklas, kad mąstau teisingai. Aktorystė man visą gyvenimą buvo labai artima. Tai, kad aš baigiau tarptautinį verslą, pravertė viename mano gyvenimo etape, kuomet vadovavau modelių agentūrai, tačiau tikras balzamas mano sielai yra daug labiau susijęs su menu nei su verslu".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją