„Ačiū mano kambario draugei, ji visą laiką mane palaikė. Tai jaudinantis įvykis mano valstybei, nes mes pirmą kartą turime savo atstovę „Mis Pasaulio“ pusfinalyje“,- sakė Natalie Olivia Griffith, laimėjusi Talentų konkurse pirmąją vietą.

Sekmadienio vakarą Sandton Convention centre 19 konkursančių, šokdamos, dainuodamos ir grodamos įvairiais instrumentais, bandė nustebinti teisėjus bei centre susirinkusią publiką, kurioje buvo ir 200 moksleivių iš Soweto.

Martinikos, Meksikos, Ukrainos, Gibraltato, Danijos, Lietuvos ir Nigerijos atstovės šoko tradicinių bei modernių šokių elementų turinčius šokius. Mis Pietų Afrika atliko guminių batų šokį, o Austrijos atstovė sušoko šokį hula motyvais.

Kaimanų salų, Indonezijos, Šiaurės Airijos, Barbadoso ir Portugalijos atstovės talentų konkurse dainavo. Kazachstano ir Malaizijos atstovės grojo klavišiniais instrumentais, Airijos atstovė – fleita, Kinijos atstovė – smuiku, o Kroatijos atstovė pūtė ragą.

Konkurso, kuriame dalyvauja 109 merginos, finalas vyks gruodžio 13 dieną Johanesburge, Pietų Afrikos Respublikoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją