Tai trijų kūrėjų tandemas: Tomas Malinauskas „Harrison“ (Vilnius), Andrius Dren „Resurrection“ (Kėdainiai) bei vokalistė Eleonora Abuchovic „El4ik“ gyvenanti D. Britanijoje.

Elektroninės muzikos kūrėjai, atstovaujantys sunkiajam hardstyle stiliui, eksperimentuodami studijoje pakvietė prie mikrofono ne vieną reperį, tačiau geriausiai tokiam eksperimentui tiko Kipišo balsas.

„Jei man tai būtų pasakę prieš kokius dešimt metų, kad kažkada dainuosiu skambant electro muzikai, tikriausia nepatikėčiau,“ – tvirtina Kipišas, - „tačiau nesu tas “blogas šokėjas“ iš žinomo posakio ir pasitelkęs visą savo patirtį įsijaučiau ir „pavariau“ nuotaikingai ir linksmai kaip moku. Šiuo atveju galutinis variantas patenkino ir mane, o sunkūs electro garsai, pasirodė, skamba visai originaliai ir naujoviškai“.

Dainos galite paklausyti ČIA.

Pasak Musicinforama.lt pranešimo spaudai, šį kūrinį transliuotojams žadama pristatyti po Naujųjų metų. Beje, tai ne pirmas muzikos prodiuserio Harrison darbas kartu su Kipišu. Atlikėjo dainų remiksai jau puikavosi elektroninės muzikos radijo stočių eteriuose, naktinių klubų aikštelėse, o taip pat bus ir naujojo albumo sudėtyje.

Naujai suburtas projektas žada pristatyti naują programą naktiniuose klubuose, o "WildRollerz" narys Harrison 2008-ųjų pabaigoje pasirodys "Ring Bar" klube, su pirmuoju "WildRollerz" setu "The New Generation".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją