Lietuviams šou dovanojo Argentinos žvaigždės - „Otango“ choreografiją kuriantys šokėjai Adrianas Veredice ir Alejandra Hobert.

Jiems talkino kiti garsūs šokėjai: Claudius Gonzálezas ir Melina Brufman, Paula Rubín ir Marianas Galeano, Christianas Marquezas ir Virginia Gomez.

„Otango“ stebino skirtingais kostiumais, kiekvienam šokiai parinkdami charakteringą drabužį.

Nors tango dažniausiai kalba vaizdu, šį kartą pritrūko dainų, pasakojamos istorijos vertimo. Scenoje nuostabių atlikėjų - Sebastiano Holzos ir Claudia Pannone - dainuojamos istorijos būtų nuspalvintos kitomis spalvomis, o šokis įgautų ne tik estetinį, bet ir vidinį grožį.

Nesikraustantys iš proto dėl tango, neliko abejingi ansamblio „The Otango“ muzikai, kurią penki muzikantai Vilniuje atliko gyvai. Tikrieji tango gerbėjai, išgirdę kai kurių kūrinių pirmuosius akordus, plojo ir lydėjo šūksniais.

Daugiau įspūdžių - fotoreportaže:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją