Tiek jau to, galite nesakyti. Nes tiesos iš jūsų vis vien neišgausime. „Kuo daugiau, tuo geriau“, - maždaug toks buvo pirmosios respondentės atsakymas, o visos kitos jai choru antrino, rašo žurnalas "Elle".



Samanthos Jones indeksas

Tam tikra prasme šiuolaikiškos panelės yra šiek tiek Samanthos Jones. Kai kalba pasisuka apie seksą (o „Sekso ir miesto“ herojų pavyzdžiu, nė vienas mergvakaris neapsieina be intymių pasiekimų aptarimo), tai visos mes esame hiperbolių ekspertės: norime visada, galime viską.

Šiais laikais sėkminga moteris turi ne tik gerai atrodyti, mokėti vairuoti automobilį ir žinoti, kas yra Dow Jones indeksas, bet ir mylėtis. Dažnai ir daug. Juk kam pavydės daugiau: asmenybei, kuri įgijo tris aukštuosius išsilavinimus ir turi naują „Porsche“ ar tai, kurios meilužis nori ir gali tris kartus per naktį?

Galite net nesakyti, aišku, kad antrai. Ir tai iš tikrųjų yra kažkokia nauja moteriška mada – pasižymėti nepasotinamu seksualiniu apetitu ar bent jau įtikinamai vaizduoti nimfomanę. Nenuostabu, jei netrukus ir į CV pradės rašyti tokias pastabas apie save, kaip „Priklausau anoniminių seksoholikų grupei“. Vien tam, kad būtų visiškai aišku: ieškančiosios darbo gyvenimiška pozicija yra iš tiesų aktyvi.

Ir vėl antra pamaina

Kiekviena pora išgyvena maždaug tą patį: pirmuosius mėnesius neišlipate iš lovos, mylitės iki išprotėjimo ir sąnarių skausmo, o vėliau viskas kažkaip nusiridena iki „ne“ ir „noriu miegoti“. Daugumai moterų kažkodėl atrodo, kad perėjimas nuo vieno karto per parą prie vieno karto per savaitę – santykių atvėsimo požymis, todėl pradedame aktyviai grumtis už ankstesnius kiekybinius rodiklius.

Vidutinis statistinis savaitgalio pasimylėjimas – kažkas panašaus į minimalų atlyginimą: iš bado nenumirsi, bet juk norėtųsi daugiau. O paklauskite savęs – kam? Argi seksualinis apetitas yra toks nepasotinamas, kad kiekvieną naktį įpūtinėtumėte aistros liepsnas – degtumėte žvakes, miegamajame pasmilkytumėte muskuso, pasipuoštumėte nėriniuotais apatiniais?

Be abejo, malonu, kai jaunuolis elgiasi taip, kaip ir būdinga tikram sekso ištroškusiam aistruoliui, bet laikui bėgant nėriniai net ir labiausiai nepasotinamiems meilužiams kels tik susierzinimą: „Na štai, ir vėl antra pamaina“. Gali būti, kad jis to akivaizdžiai ir neparodys, bet pakaks tokiai minčiai bent akimirksnį šmėstelėti jaunuolio galvoje, ir galite net nesvajoti apie puikią erekciją. Juk vyras puikiai supranta, kam ta prieblanda ir seksualūs apatiniai – jis privalo parodyti aukštą lygi.

Girdite, „privalo“? O teisybė ta, kad rutina santykiuose atsiranda ne dėl sekso stokos, o dėl neriboto jo naudojimo. Ji mano, kad jam to reikia kasdien, todėl sutinka imtis „sekso bombos“ vaidmens. Jis matydamas, kaip panelė energingai vartosi pataluose, supranta, kad susidėjo su nimfomane ir dėl to patyliukais pasistiprina „Viagra“. Ir galų gale toks dalykas, kuris iš prigimties lyg ir yra geras, tampa kažkuo panašiu į pareigas.

Labos nakties

Jei tikėtume seksologais, net ir pačios tvirčiausios poros gali neišlaikyti patikrinimo kasdieniniais intymiais santykiais. Tarplytinės pusiausvyros dėsniai įpareigoja moteris visose srityse atsilikti nuo vyrų bent puse korpuso. Taip pat – ir sekso apetito srityje. Taigi, jei jums ir pačiai iki gyvo kaulo įgriso įvairiausi nuodėmingi peniuarai bei nuolatinė miego trūkumo savijauta, tai neatimkite iš savęs malonumo tiesiog gerai išsimiegoti. Ir nesijaudinkite, kad tokiu būdu atimate malonumą iš ko nors kito.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)