Patentuota “Eclipse Solar Gear” produktų linija idealiai tinka tokioms situacijoms, nes galite bet kur ir bet kada naudotis saulės energija, nebent visą dieną dirbate anglių šachtose. Ant šių simpatiškų rankinių esančios saulės energijos plokštės gali įkrauti įvairių mobiliųjų telefonų baterijas, rankinius GPS prietaisus, valdymo pultus, nešiojamus vaizdo grotuvus, MP3 grotuvus ir kitus prietaisus.

Iš esmės “Eclipse Solar Gear” galima įkrauti visus prietaisus, kuriuos galima prijungti prie jūsų automobilio 12 voltų automobilinio jungiklio, rašo coolest-gadgets.com

Plonos saulės elementų plokštės atsparios aplinkos poveikiui ir jūs visada turėsite asmeninį saulės energijos šaltinį savo prietaisams. "Fusion Messenger" rankinės yra pagamintos iš pilkos, juodos storos drobės ir apsiūtos oda. Šių rankinių medžiagoms ir darbui suteikiama riboto galiojimo garantija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją