2008 m. gruodžio mėnesio horoskopas

Jei užstrigote, kreipkitės į patikimą draugą pagalbos. Mėnesio ketvirtą ir penktą dienomis susidursite su problema. Gal nepaskambinote geriausiam draugui visą mėnesį ir dabar jis ant jūsų įniršęs, gal kokie nors nesutvarkyti dokumentai galiausiai pažiro į didžiulę krūvą ant grindų, - tai jums bus geras priminimas pasirūpinti tuo, ką atidėliojote.

Dešimtąją dieną toliau atkakliai dirbkite. Penkioliktąją praleiskite dieną gamindami – tiesiogine ar perkeltine prasme. Dvidešimtąją būsite pasirengę imtis naujo projekto ar idėjos. Dvidešimt penktąją į seną idėją pažvelgsite naujai. Trisdešimt pirmąją apsiaukite vakarėlio batelius – tik atsargiai žingsniuokite į tą vakarėlį!

Penktąją dieną būsite tinkamos nuotaikos prisijungti prie grupės veiklos; visa, ką jums reikės padaryti – tai susiorganizuoti; jūsų kompanija tik laukia jūsų žodžio! Devintąją ir dešimtąją dienomis jūsų lauks maža miela meilės žinutė. Būkite atidus – ji gali būti ten, kur mažiausiai tikitės. Net jei tai tik visata siunčia jums nuostabią snaigę, ši žinia reiškia labai daug.

Penkioliktąją konfliktas su šeimos nariu tik nuliūdins jus, tad verčiau jo venkite. Devynioliktąją gerai praleiskite laiką ir pasportuokite. Dvidešimt trečiąją apims savininkiškos nuotaikos; verčiau jų atsikratykite. Dvidešimt aštuntąją sugalvokite, kuo rengsitės per šventes, ir tuomet trisdešimt pirmąją švęskite! Būsite apsupti draugų.

Kai jau nustatysite maišaties šaltinį, būsite nuėję daugiau nei pusę kelio ir klausimą beveik išsprendę. Galiausiai dabar bent jau žinote, kokius klausimus užduoti. Jums atsivers naujas požiūrio taškas. Septintąją dieną jūsų draugai ir šeima turės jums puikų patarimą. Vienuoliktąją jausitės puikiai – išnaudokite tai. Septynioliktąją kažkas gali jus neteisingai suprasti, taigi venkite bereikalingai sudėtingų diskusijų.

Dvidešimt trečiąją dieną sulėtinkite žingsnį ir atsakymas į gilesnius klausimus ateis pats. (užuomina: tai susiję su taika, meile ir supratimu). Dvidešimt aštuntąją išsiaiškinkite visa, kas neaišku, dėl Naujųjų planų. Trisdešimt pirmąją pasitelkite savo kūrybingumą: juk ne kasdien švenčiate Naujuosius!

Septintąją dieną nesusipratimas su vadovybe gali būti motyvacija jums užbaigti projektą. Būsite atviras pasiūlymams devintąją ir dešimtąją dienomis. Ar tai gerai, ar blogai, priklausys nuo pasiūlymo kokybės, taigi prieš įsipareigodami kruopščiai patikrinkite.

Penkioliktąją suspindėsite – ir tikrai nušviesite visą kambarį. Dvidešimtąją būkite atsargūs su naujais projektais; jie gali būti puikūs, bet jei leisite jiems dar kiek „prisirpti“, bus dar šaunesni. Dvidešimt trečiąją užplūs intensyvios emocijos. Dvidešimt aštuntąją suraskite pusiausvyrą. Trisdešimt pirmąją puikiai praleiskite su draugais!

Šiek tiek komplimentų sumaišykite su realistiniu požiūriu ir pridėkite sveiką rūpesčio visais žmonėmis dozę. Vartokite reguliariai ir palikite daug laiko virškinimui. Ir, žinoma, nepamirškite sportuoti. Jūs ir jūsų ego jausitės geriau, jei jūsų kūnas bus puikios formos.

Penktąją dieną ne viskas bus auksas, kas žibės auksu, ir ne kiekvienas pasiūlymas bus toks naudingas, koks gali pasirodyti iš pradžių. Prieš įsipareigodami bet kam atlikite nuodugnų tyrimą. Devintąją ir dešimtąją dienomis pirmyn, palepinkite save – mažos nuodėmės gali būti labai malonios. Kada paskutinį sykį buvote SPA? Arba ragavote šokolado? Penkioliktąją pasieksite kažko svarbaus, o dvidešimtąją meilė suteiks gyvenimui naujo prieskonio. Dvidešimt penktąją puikiai leisite laiką. Trisdešimtąją neleiskite mažam nepasitenkinimui didėti. Trisdešimt pirmąją likite šaltakraujiški ir jūsų lauks tikrai nuostabus vakaras.

Devintąją iškeliaukite su artimu žmogumi. Net jei tai tebus kelionė per miestą, jums ji puikiai praplės horizontus. Keturioliktąją organizuosite renginį šeimai ar draugams ir kaip visada suspindėsite. Jums tai puikiai sekasi. Tačiau nepamirškite: jei kažkas nori ką nors suorganizuoti jums, turėtumėte jiems leisti. Kodėl gi nepasidarius mažytės pertraukos, tiesiog įvairovės dėlei? Aštuonioliktąją jausitės fantastiškai. Išties mėgausitės šiuo metu laiku – su slidinėjimu, čiuožinėjimu ar klajojimu naktį.

Dvidešimt antrąją pasitelkite savo klausymosi sugebėjimus ir išspręsite situaciją. Dvidešimt penktąją svarbiausia bus šeima, bet tai nereiškia, kad jūsų jausmai nesvarbūs. Trisdešimtąją išbandykite naują įvaizdį. Planai trisdešimt pirmąją gali greitai keistis – pasveikinkite pokyčius.

Penktąją išspręsite mažytę problemą, kuri sutrikdys jūsų dieną, taip grakščiai ir elegantiškai, kad sužavėsite visus. Šį mėnesį jums sekasi puikiai! Dešimtąją tikrai neparodysite kažkam meilės ir pagarbos, jei būsite per daug savininkiški. Penkioliktąją susitelkite ties bendru vaizdu. Dvidešimtąją galite gauti labai mielą dovaną. Ar taip jumis rūpinasi mylimas žmogus?

Dvidešimt penktąją išsiveržkite iš senų savo emocinių apribojimų. Kažkas trisdešimtąją jus pabučiuos – trisdešimt pirmąją pabučiuokite jūs. Laimingų Naujųjų metų!

Septintąją būtinai pasirūpinkite visais skausmais ir žaizdelėmis, ypač kalbant apie dantis. Tryliktąją paprašykite to, ko norite. Septynioliktąją būkite dėmesingi nepažįstamam žmogui. Dvidešimt trečiąją orą nuskaidrins geros valios pojūtis. Sugerkite jį lyg kempinė. Dvidešimt šeštąją galite padaryti svarbų sprendimą. Ar tai laikas jausmų rizikai?

Dvidešimt devintąją išsiaiškinkite bet kokius nesusipratimus, kad pasirengtumėte puikiems Naujiesiems metams. Trisdešimt pirmąją pasinerkite į svajone – o paskui paversite jas realybe!

Jei penktąją dieną jausitės kiek apsnūdę, tiesiog pamiegokite (skamba pernelyg paprastai? Bet taip yra!). Dešimtąją jūs tikrai, tikrai norėsite nueiti paplaukioti. Jei jau tikrai, tikrai norėsite nueiti paplaukioti – ką gi, keliaukite! Tas pats tinka kalbant apie bėgiojimą, ėjimą, slidinėjimą – ir bet kokius pratimus, kurie sužadins jūsų fantaziją. Kuo aktyvesni būsite, tuo geriau jausitės.

Penkioliktąją ir šešioliktąją iškeliaukite. Nesvarbu, arti ar toli – tai padės jums pajusti švenčių dvasią. Dvidešimt antrąją atkreipkite dėmesį į sapnus. Mėgaukitės dvidešimt penktąja – tai puiki diena! Trisdešimtąją būsite pasirengę kalbėti su visais apie viską. Trisdešimt pirmąją skirkite šiek tiek laiko praeitiems metams apmąstyti, o tuomet švęskite Naujuosius!

Septintąją per daug nesijaudinkite, jei jaučiatės taip, lyg šeimos įsipareigojimai ir karjera plėšytų jus į dvi skirtingas kryptis. Niekad nėra lengva suderinti šiuos du dalykus, ypač tokiu laiku kaip dabar, kai svarbu tiek darbas, tiek šeima. Dvyliktąją prie jūsų prikibs pora žmonių, kurių žūt būt norėsite atsikratyti. Taip ir padarykite. Septynioliktąją pabaigsite svarbius darbus. Patapšnokite save per petį ir pasilepinkite.

Dvidešimt antrąją mažos baigiamosios detalės – šrifto pakeitimas šen, citrinos žievelių papuošimas ten – gali reikšti daug. Dvidešimt septintoji – stebuklinga diena. Trisdešimt pirmąją intuicija nuves jus į geriausią vakarėlį!

Aštuntąją turėsite pribloškiančią idėją. Ar norite persikelti į tropikus? Ar pristatyti visiškai naują aplinkai draugiškų kūdikių produktų liniją? Kad ir kas tai būtų, tai bus gera mintis. Dvyliktąją nesidėkite ausinių – jūsų laukia nuostabūs meilės reikalai, jei tik būsite atidūs. Švenčių planus atsargiai kritikuoti reikėtų aštuonioliktąją. Jausmai bus pažeidžiami.

Jei dvidešimt trečiąją imsite mąstyti apie savo karjerą, verčiau atidėkite svarstymus vėlesniam laikui. Dabar laikas susitelkti ties asmeniniais dalykais. Dvidešimt aštuntąją užmegsite svarbų ryšį. Sugalvokite, kaip stilingai atšvęsti Naujuosius neapiplėšiant banko.

Dešimtąją mėnesio dieną nuskaidrins meilės laiškas. Kaip norite į jį atsakyti? Penkioliktoji gali būti toji diena, kai vieną minutę svajosite, o kitą užsnūsite prie savo stalo. Kodėl gi trumpam nenusnaudus? Tuomet šviežesne galva galėtumėte pagalvoti, kaip svajones paversti realybe.

Dvidešimtąją skirkite laiko biudžetui analizei. Kas jums skolingas? Kiek jūs skolingas kitiems? Tai išsiaiškinę, galite ieškoti dovanų visiems žmonėms savo sąraše. Dvidešimt penktoji bus jūsų sėkminga diena. Jei tik įmanoma, venkite konflikto. Trisdešimtąją pasportuokite, o trisdešimt pirmąją užbaikite metus fantastiška gaida!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją