Serialo prodiuseriai (kompanija VIDEOMETRA) praneša, kad netrukus ekrane išvysime istoriją, kurioje prokurorai Marytė (Rimantas Bagdzevičius), Tadas Vitkus (Saulius Balandis), Laika (Algis Gradauskas), Bulvė (Almantas Vaišnys) bei užsimaskavusi prokurorė Ieva (Eglė Jackaitė) išdrįs pasipriešinti nusikalstamo pasaulio autoritetams.

Jų laisvalaiko pramoga - nelegalios kovos be taisyklių, kuriose kovotojai kiekvienos kovos metu rizikuoja savo gyvybe. Šiose kovose nėra gailesčio, kovotojų gyvybės pastatytos ant didelių „verslininkų“ pinigų. Čia daug kraujo bei neteisybės.

Didžiausia naujiena televizijos žiūrovų laukia jau nuo vasario mėn. 28 d. Seriale „Prokurorai“ išvysite naujus veidus. Tai - profesionalūs kovotojai (karate – kyokushin meistrai). Paulius Klapatauskas, seriale vaidinantis Žaibą, sporto pasaulyje žinomas kaip triskart Europos čempionas, 2001 m. pasaulio čempionas, daugkartinis Lietuvos čempionas bei pasaulio čempionas pagal sulaužytų lentų skaičių įvairiomis kūno dalimis.

P.Klapatauskas šioje keturių serijų istorijoje ne tik kovos ringe, bet taip pat bus vienas iš pagrindinių personažų: įsivels į meilės istoriją su viena iš prokuratūros darbuotojų. Seriale taip pat vaidins dar visai nesenai Europos jaunių čempionais tapę Darius Gudauskas bei Julius Klakauskas. Jie taip pat Lietuvos čempionai bei prizininkai. Jiems talkininkaus Andrius Milevskis Lietuvos čempionato prizininkas bei tarptautinių varžybų prizininkas. Visi šie kovotojai atstovauja sporto klubui “Saulės ženklas”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)