Jei tik pasiklausytume žvaigždžių, paaiškėtų, kad visos laukia nesulaukia brandaus amžiaus, jei tik ne senatvės. Tačiau neskubėkite tikėti postringavimais apie naujus grožio standartus ir švelnumą kiekvienai raukšlelei. Raukšlelių jų veiduose nematyti. Tik sustingusios pusiau šypsenos, putlios lūpos, ryškūs antakiai ir nenatūraliai lygios kaktos,- paslapties šydą bando praskleisti žurnalas „Elle“.

„Botoksas čia niekuo dėtas!“ – karštai ginasi amžinai jaunos. Ir kruopščiai maskuoja kosmetinių padailinimų pėdsakus, pasakodamos apie neįprastas dietas ir grožio receptus, neva padedančius nugalėti laiką. Teisybės dėlei pastebėsime, kad sąžiningo senėjimo šalininkių šou versle pasitaiko. Nors ir retai. Tačiau tuo vertingesni jų pasamprotavimai.

Penkiasdešimties metų Madonna tikra: amžius – tik skaičius. Ją seniai įtaria botokso perdozavimu – viskas ir taip akivaizdu. Jaunystę dainininkė įgudusiai paryškina... tamsiomis plaukų šaknimis. Kai kas naiviai mano, jog dainininkė nespėja laiku apsilankyti pas stilistą. Tačiau kiti tvirtina, kad dievaitė specialiai „tamsina“ šaknis. Kad niekas nepagalvotų, jog karalienė sensta.

Liz Hurley (43 metai) dievagojasi, kad nenaudojo botokso. Jos išsigelbėjimas – kompiuterinis retušavimas. Aukštumų čia Liz kol kas nepasiekė ir savo atvaizdų dar nepaverčia grakštesniais. Tačiau neblogai susidoroja su veido „jauninimu“, pašalindama nereikalingus šešėlius ir raukšleles. Koreguojamos net atostogų nuotraukos.

Mariah Carey (38 metai) antrus metus laikosi „purpurinės“ dietos. Tris kartus per savaitę dainininkė valgo tik slyvas, baklažanus ir vynuoges. Sakoma, kad toks racionas stimuliuoja kolageno gamybą ir yra alternatyva veido patempimui. Tačiau ar viskas dėl baklažanų (beje, dauguma dietologų jų nepripažįsta?). Piktavaliai šneka, kad savo paskutinių vestuvių išvakarėse dainininkė praėjo visą plastinės chirurgijos kursą. Nors 27 metų vyras – pats savaime stimulas palaikyti tonusą.

Cate Blanchett (39 metai): „Atsikratydami raukšlių, ir moterys, ir vyrai apnuogina baimę ir visišką nepasitikėjimą savimi. Manau, kad laiko žymės – labai seksualu“.

Meryl Streep (59 metai): „Bala nematė mūsų, moterų, pamėgusių botoksą. Nustebtumėte sužinoję, kiek garsių vyrų naudojasi grožio injekcijomis!“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)