Paskutinį lapkričio ir net rudens, bet tikrai ne „Campari Jazz Sessions“ ciklo pirmadienį „Woo“ sienas ir grindis „džiamindami“ drebins pastaruoju metu dažnai bruzdančio kolektyvo „2Good“ nariai.

„Per gerą, kad būtų tiesa“, kaip patys juokaudami aiškina pavadinimą, grupę sudaro penki nariai. Jų idėjinis vadas - vokalistas ir saksofonistas Karolis Vaitiekūnas, studijuojantis Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje (LMTA), ir net dirbęs dainavimo mokytoju Anglijoje. Klavišinius „2Good“ prižiūri daugelio konkursų laureatas Kęstutis Pavalkis, šiuo metu studijuojantis džiazo fortepijono magistratūroje toje pačioje akademijoje. Fleita ir saksofonu pirmadienio negandas vaikys LMTA absolventas Remigijus Rančys, profesinio meistruškumo siekiantis ir Amsterdame. Bosistas Julius Valančauskas – aktyvus daugelio džiazo ir kitų gyvų stilių projektų narys. Už būgnų sėdės tikras „Campari Jazz Sessions“ asas, vienas geriausių savo instrumento valdytojų šalyje, šiuo metu patirtimi besidalinantis Vilniaus kolegijoje, Lietuvoje Darius Rudis.

„Campari Jazz Sessions“ pradžia – 21 val., įėjimas – nemokamas. Nekantriausieji turėtų žinoti, kad jau nuo septintos vakaro patogias šokiams vietas gali šildyti drauge su džiazui neabejingu DJ Quazar iš kolektyvo „MondayJazz“. O ciklo ar klubo „Woo“ tinklapiuose galima rasti fotografo užfiksuotų akimirkų iš daugelio praėjusių pirmadieninių „džemų“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją