Galbūt nedaugelis pamena, kad kadaise, dar draugaudama su Egmontu Bžesku, N. Pareigytė nešiojo kirpčiukus ir kelias plaukų sruogeles buvo nusidažiusi tamsiai ruda spalva. Nijolė buvo prisipynusi ir tuomet populiarias smulkias ilgų plaukų kaseles, plaukus garbanojo, rišo į uodegą ar tiesiog palikdavo plaikstytis vėjyje. Jūsų dėmesiui – Neli stiliaus metamorfozės nuo jos populiarumo pradžios iki šių dienų.

Auksaplaukė Nijolė(nuotrauka viršuje). Aukso spalvos, tamsesni nei dabar, plaukai, tuomet stilingas kostiumėlis ir ant jo prisiūtos žvaigždės matyt simbolizavo Neli kelią į žvaigždes. Dabar Nijolė tokių drabužių tikriausiai nebedėvi, bet tuo laiku atrodė lyg tikra žvaigždė.

Nijolė su kirpčiukais. Apsivilkusi sportinį džemperį ir džinsus, nusikirpusi kirpčius ir kelias sruogeles nusidažiusi tamsia spalva, Neli atrodė valiūkiškai ir kasdieniškai. Tokią ją mylėjo Egmontas Bžeskas, tokia ji atrodė laiminga, nerūpestinga ir pasitikinti savimi.

Nijolė su kasytėmis. Prieš kelis metus Neli buvo prisiauginusi ilgas šviesių ir tamsių plaukų kaseles. Tuo metu madinga šukuosena tiko Nijolei – ilgi smulkiomis kaselėmis supinti plaukai atrodė egzotiškai. Taip Nijolė išsiskyrė iš likusių grupės narių. Tačiau mados vėjai nevaldomi, o Nijolė vėl be kaselių.

Prabangi Nijolė. Atsiauginusi kirpčius ir pasišviesinusi plaukus Nijolė nebekeitė savo įvaizdžio. Fotosesijai pasipuošusi prabangia suknia, kailiais ir tviskančiais papuošalais Neli atrodė išties įspūdingai. Prabangus įvaizdis tinka atlikėjai ir pabrėžia jos moteriškumą.

Nijolė rudaakė. Naujausias N. Pareigytės pasikeitimas – rudos spalvos lęšiai, kuriuos ji parsivežė iš egzotiškojo Tailando. Neli prisipažįsta, kad seniai svajojo apie rudą akių spalvą, o kartais pamąsto ir apie tamsesnius plaukus. Galbūt dideli Neli įvaizdžio pokyčiai dar laukia ateityje?

Už gražiausią Nijolės Pareigytės įvaizdį balsuokite straipsnio dešinėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją