Pergalė Madrido ekipai būtų iš anksto garantavusi vietą atkrintamosiose varžybose.

„Tai buvo visiškai nevykęs šoninio teisėjo sprendimas, tačiau mes visi klystame. Manau, kad tai buvo klaida, - M. Pernios žodžius cituoja football.co.uk. - Pražangos nebuvo, nes S. Gerrardas kovoje dėl kamuolio pats užkrito ant manęs. Tai - visiškai akivaizdu. Mums tai buvo didelis smūgis, nes jau praktiškai turėjome pergalę savo kišenėje. Po švilpuko arbitras manęs atsiprašė, tačiau sprendimo nekeitė“.

S. Gerrardas taip pat nebuvo įsitikinęs baudinio pagrįstumu, tačiau, savaime suprantama, tam neprieštaravo.

„Nesu įsitikinęs 100 proc., kad tai buvo 11 metrų baudinys, tačiau prie kamuolio aš šokau pirmas“, - teigė futbolininkas.

Tuo metu „Liverpool“ vyriausiasis treneris Rafaelis Benitezas nedvejojo: „Nesmagu, kad taip išlyginome rezultatą, tačiau pražanga buvo, aš ją mačiau peržiūrėjęs vaizdo įrašą. Dar vienas baudinys antrajame kėlinyje nebuvo skirtas už žaidimą ranka“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją