34-erių metų C. Robinsono vairuojamas automobilis blaškėsi tarp skiriamųjų kelio juostų ir viršijo leistiną greitį daugiau nei 20 km per valandą.

"Iš automobilio salono sklido alkoholio kvapas, o vairuotojo akys buvo paraudusios ir atrodė pavandenijusios", trijų valandų krepšininko sulaikyto aplinkybes komentavo policijos atstovas spaudai Scottas Reedas. Pasak jo, policijos pareigūnai C. Robinsono automobilyje rado rado pykę ir nedidelį folijos pakelį, kuriame, kaip spėjama, buvusi marihuana.

Policijai sustabdžius automobilį, C. Robinsonas atsisakė iš jo išlipti ir atlikti testą girtumo laipsniui nustatyti. Vėliau policijos nuovadoje krepšininkas sutiko duoti kraujo galimam alkoholio kiekiui nustatyti. Alkoholio testo bei folijos pakelio turinio tyrimo rezultatai paaiškės po kelių dienų.

Policija atsisakė įvardyti kartu su krepšininku važiavusį keleivį, kuriam kaltinimai nepateikti.

C. Robinsonas - trečias "Suns" krepšininkas, kuris turi reikalų su policija per keturis pastaruosius mėnesius. Anksčiau buvo sulaikyti Jasonas Kiddas ir Penny Hardaway. J. Kido žmona Joumana kaltino, jog vyras ją sumušė, o P. Hardaway motina tvirtino, kad sūnus pistoletu baugino savo aštuonmetę dukrą.

Per 11 metų karjerą NBA C. Robinsonas yra žaidęs ir Portlendo "Trail Blazers" komandoje.

Šį sezoną "Suns" ekipoje jis sužaidė 46 reguliariojo sezono rungtynes. Vidutiniškai per mačą į varžovų krepšį įmeta po 18,4 taško.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją