Dažniausiai šios ekskursijos vyksta vakarais, tik sutemus, tačiau artėjant baisiausiai metų šventei, turizmo agentūra siūlo rinktis bet kurią Helovino nakties dalį ir į „vaiduoklinį“ turą po Vilniaus senamiestį išsiruošti kad ir 2 valandą nakties.

„Data kalendoriuje, keli žvakėmis apšviesti moliūgai languose, šiurpios istorijos ir nejaukus jausmas, pakeliui nesutinkant jokių praeivių“, - apie būsimus turo pojūčius pasakojo „Vaiduoklių“ projektų vadovė Rasa Ambrulevičiūtė.

Pasak jos, ši naktinė ekskursija puikiai papildys Helouvyno šventei skirtas pramogas, tuo labiau, kad ji tinka paties įvairiausio amžiaus žmonėms.

„Yra pasitaikę atvejų, kai net patys didžiausi skeptikai, eidami į neapšviestus kiemelius, siūlėsi panešėti fakelą, - sakė R. Ambrulevičiūtė. - Nors galime pasiūlyti ir suplanuotą pagąsdinimą, visgi didžiausią efektą palieka realūs nutikimai – prabėganti juoda katė ar paslaptingi nakties garsai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją