Neurologas Lorenzo Pinessi, kuris yra Italijos Migrenos draugijos prezidentas, pristatė savo išvadas per Tarptautinę konferenciją Turine.

Turino Molinette ligoninės neurologijos mokslininkas Profesorius L. Pinessi pasakė, kad jo komanda ištyrė šimtus pacientų visoje Italijoje, kurie skundėsi migrena, ir išsiaiškino, kad sunkiausius migrenos priepuolius kentę pacientai buvo neištikimi savo partneriams (-ėms).

„Išsiaiškinome, kad ištikimybę dažniausiai laužo vyrai, todėl jie patiria stresą, nuo kurio padidėja kraujo spaudimas“, – pasakė jis.

„Atrodytų, kad ištikimybę laužantys vyrai stipriau jaučia kaltę, todėl dažniau jaučia įtampą ir stresą.“

Pacientai, kuriuos kankino galvos skausmai, dažniau susirgdavo migrena, o nedideliam migrena sergančių pacientų procentui būdavo diagnozuojamos aneurizmos, kurioms plyšus gali grėsti mirtis.

Išsekusiems meilužiams profesorius patarė trumpam atsitraukti nuo meilės rūpesčių ir išsitirti smegenis.

Galvos skausmais besiskundžiantiems meilužiams L.Pinessi patarė vengti „Kama Sutros“ ir pasitenkinti paprasčiausiu lytiniu aktu, kad kuo mažiau būtų apkraunama širdis. Jis pridūrė „Mylėjimosi poza taip pat gali veikti širdį, todėl geriau vengti pozų, kai vyras stovi.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją