Pastaruoju metu vakarų Londone esančioje „Ritz Sturio“ grupės gitaristas Jimmy Page, bosistas Johnas Paul Jones ir būgnininkas Jasonas Bonham repetavo su pakaitiniais dainininkais.

Pasak grupės narių, vienas iš pakaitinių dainininkų yra nepakartojamas ir grupės nariai įsitikinę, kad į kitais metais vykstantį koncertinį turą vietoj R. Planto gali vykti pakaitinis dainininkas.

R. Plantas atsisakė repetuoti su kitais „Led Zeppelin“ nariais, nes šiuo metu daugiau dėmesio nori skirti kitam, su kantri stiliaus dainininke Alison Krauss vykdomam projektui.

Pasak „The Sun“ šaltinio, Jimmy, Jasonas ir Johnas tvirtai apsisprendę kitais metais vykti į koncertinį turą. „Pastaruoju metu jie dažnai repetavo Londone ir grupė tikrai susigrojo. Yra amerikietis, kuris dainuodavo vietoj Roberto ir jam puikiai sekėsi“, – teigė grupei artimas šaltinis.

„Aišku, jie nori, kad tikrasis grupės lyderis prisijungtų prie jų, tačiau R. Plantas vis neįsipareigoja. Sekančius du mėnesius jie baigs derinti pasirodymų detales ir pasakys Robertui, kad, jei jis nenori prisidėti, jie į turą važiuos be jo“, - teigė „The Sun“ šaltinis.

Manoma, kad nors „Led Zeppelin“ fanai nusivils, kad R. Plantas nevyks į koncertinį turą, grupės koncertai vis tiek sulauks didelio gerbėjų antplūdžio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją