Moteriai atiteko „saldus“ Dulsinėjos vaidmuo Adolfo Večerskio režisuojamame miuzikle „Žmogus iš Lamančos“. I.Valinskienei tai jau ne pirmas vaidmuo miuzikle, prieš ketverius metus ji atliko Kristinos partiją Ramūno Rudoko režisuotame miuzikle „Tadas Blinda“.

„Teatre man dar niekuomet neteko stovėti ant scenos, tačiau miuziklo žanras man jau pažįstamas. Darbas miuzikle „Tadas Blinda“ buvo mano startas šioje srityje. Naujasis vaidmuo bus labai įdomi patirtis, todėl, gavusi pasiūlymą, ilgai nemąsčiau. Ši veikla man yra labai įdomi, o tai – didžiausias motyvas“, - pasakojo moteris.

Paklausta, ar miuziklo virtuvė labai skiriasi nuo įprastinių koncertinių užkulisių, Inga prisipažino, jog visko palyginti dar nebuvo galimybės: „Pasiruošimo dar nebuvo tiek daug, kad galėčiau kažką komentuoti šia tema. Mes dar esame pačioje pradžioje. Vyksta elementarios dainų pamokos. Žinoma, pagrindiniai skirtumai yra akivaizdūs: viskas daug sudėtingiau. Reikės ir vaidinti, ir šokti, ir dainuoti“.

Moteris truputėlį pasimetė paklausta, ar teatro sceną ji laiko šventa: „Nežinau, nesu artistė. Dažniausiai artistai taip kalba apie teatro sceną. Jiems tai šventa vieta. Kai aš atsistosiu ten, kai pabūsiu, tuomet jums ir atsakysiu. Tiesą sakant, ten dar nestovėjau. Visos repeticijos vyksta kabinetuose“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją