Pastaruoju metu Faina bent tris kartus per savaitę po keletą valandų praleidžia sporto salėje, kur ją intensyviai treniruoja žymiausi Lietuvos boksininkai.

Klubas.lt primena, jog į „Bokso ringą“ buvo kviečiama ir „69 danguje” dainininkė Nijolė Pareigytė, kuri jau buvo susigundžiusi išbandyti stilingas bokso pirštines, tačiau po to, kai prodiuseris Egmontas Bžeskas tokiam nemoteriškam sumanymui nepritarė, Nijolė prisipažino atsipeikėjusi, jog boksas vis tik ne jai.

Tuo metu dainininkės Fainos prodiuseris Vilius Survila Klubas.lt teigia, jog čia jokių problemų nemato. „Ne, aš visai nesijaudinu, nes Faina kausis ne su vyru, o su moterimi, todėl galimybės ir jėgos yra lygios. Be to ir treneris labai pagyrė Eriką. Ji sportuoja kasdienybėje, dabar nemažai treniruojasi, be to – pasitreniruos, susikaus ir viskas baigsis. Tai – ne visą gyvenimą truksiantis užsiėmimas, todėl manau, kad pergyventi nėra ko“, - ramiai kalba V. Survila.

Pati Erika sako, kad treniruotės ir pasiruošimas "Bokso ringui" nėra lengvas darbas - ji ruošiasi su projekte dalyvaujančiais vyrais, todėl tenka treniruotis visu pajėgumu. Faina taip pavargsta bėgdama krosą nuo Mindaugo tilto iki Žaliojo tilto Vilniuje ir treniruodamasi su vyrais, kad ryte net nesugeba išlipti iš lovos.

Faina prisipažįsta, kad pradžioje ji manė, kad dalyvavimas šiame šou - daugiau žaidimas, bet pamačiusi sukruvintą Jono Čepulio nosį mergina nejuokais sunerimo. Tačiau bokso treneris atlikėją giria už pastangas, tobulėjimą ir ryžtą. Paklausta, ar dar neteko susikauti ringe su savo priešininke Mama Rock'n'roll, Faina atsakė, kad jos žiniomis Mama Rock'n'roll nebuvo atėjusi nei į vieną treniruotę, todėl jųdviejų keliai dar nesusikirto.

Klubas.lt siūlo balsuoti ir pareikšti savo nuomonę, kuri atlikėja nugalės bokso kovoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją