Veršiena su kiviu pagal Davidą Beckhamą



Reikės: 2-3 kg veršienos, 500 g kivių, 1 pipiro, druskos. Nuplaukite kivius, nuskuskite odelę, supjaustykite smulkiais gabalėliais. Mėsą nuplaukite, tuomet per visą paviršių vienodais atstumais įpjaukite taip, kad susidarytų kišenėlės.

Į kiekvieną jų įkiškite po gabalėlį kivio, pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Farširuotą mėsos gabalėlio paviršių patrinkite kivio minkštimu ir palikite nakčiai.

Ryte įvyniokite į foliją ir kepkite orkaitėje 40 minučių. Galima patiekti su šviežiais kiviais.

Vynuogių miksas pagal Robertą De Niro

Tai ir dietinės salotos, ir naudingas gėrimas. Jums reikės raudonųjų vynuogių be kauliukų – 500g, baltųjų vynuogių be kauliukų – 500g, salotų „Iceberg“ – 400g.

Vynuoges kruopščiai nuplaukite, atskirkite nuo kotelių, suplakite plaktuvėje. Atskirai sulčių spaustuvėje perspauskite nuplautus salotų lapus, į juos įmaišykite vynuogių mišinio ir dar kartą viską gerai suplakite plaktuvėje.

Raudonosiose vynuogėse gausu geležies ir magnio, todėl tai yra ganėtinai efektyvi kraują stiprinanti priemonė, rašo pravda.ru. Be to, vynuogės yra puiki jauninanti priemonė. O derinant su gaiviomis salotų sultimis vynuogių gėrimas taps idealiu kokteiliu tiems, kurie nori laikytis detoksikacinės dietos, bet nesiruošia atsisakyti aktyvaus gyvenimo būdo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją