Vyras tikino, jog viskas dar minčių lygmenyje: „Kol kas vyksta rinkos šniukštinėjimas. Yra keletas garantuotų klientų, tačiau ryžtingesnių veiksmų dar nesiėmėm – UAB dar neatidarėme. Šiuo metu dėliojamės kainas, bandome numatyti pelną“.

Paklaustas, ar apsiribos logistika ir nebandys dar labiau plėsti veiklos spektro, Dūnis tikino išliekąs atviras įvairioms verslo sritims: „Ne paslaptis, jog yra variantas, kad logistikos įmonės mes neatidarysime, gal pasirinksime kitos krypties verslą. Lietuvoje yra visko tiek nepadaryto arba padaryto, bet iki galo neišbaigto. Reikia tik imti ir daryti, svajojant niekas nepasidarys“.

Donatas prisipažino jokiu būdu nepaliksiantis muzikos: „Muzikos tikrai nepaliksiu. Turim šešis sėkmingai dirbančius narius, veiklos tikrai užtenka. Gal dėl pastaruoju metu suintensyvėjusio grafiko visas pašalines verslo idėjas truputį pristabdėme. Realiai mes niekur neskubame. Dabar negražiai pasakysiu, bet kartais visko neapš...“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją