PretendentasBalsai
Gytis Balčiūnas3563 
Žilvinas Žvagulis2050 
Rokas Žilinskas1526 
Giedrė Rusytė881 
Milgedas Aleksandravičius587 
Mia546 
Marius Berenis - Tru Sabaka396 
„Blogos mergaitės”360 
Vitalija Katunskytė273 
Daina Bilevičiūtė252 

Šį kartą „Kakadu” ir portalas DELFI siūlo išrinkti seksualiausią ir patraukliausią Lietuvos gražuolę.Balsavimas prasideda šiandien ir tęsis iki pirmadienio. Rezultatai bus skelbiami antradienio „Kakadu” laidoje.





„Pop Top" siūlomos pretendentės:

Karina Krysko. Jau ne kartą grupės „69 danguje“ narė, šokėja ir daugelio Lietuvos vyrų numylėtinė Karina Krysko dalyvavo gražiausių, seksualiausių ir mieliausių merginų rinkimuose. Juose atlikėja pelnydavo daugiausia balsų. Tačiau, įdomu ar dabar, kai Karinos širdyje Saulius Skambinas, mergina neprarado vyriškos lyties gerbėjų.


Oksana Pikul. Seniai Oksana Pikul besirodė eteryje ar žurnale. Tačiau, kai tik kalbama apie seksualiausias Lietuvos merginas, atlikėja ir „Olialia pupytė“ nelieka nepastebėta. Žmonės kalba, kad Oksana dabar dar gražesnė ir dar seksualesnė!!!




Inga Valinskienė. Daugelis klausydami dainų, žiūrėdami filmus, kad ir apie gyvūnus, negali atsitraukti nuo televizijos ekranų. Pasirodo, šio reiškinio pagrindinė priežastis - Ingos Valinskienės balsas! Be to, ir pati atlikėja nestokoja seksualumo.





Solveiga Vilkevičiūtė iš „Axom“. Merginų grupės „Axom“ narė, buvusi „Kelias į žvaigždes“ dalyvė Solveiga dažnai pastebima stipriosios lyties atstovų. Aišku, kaip seksuali ir akį traukianti mergina.




Irena Starošaitė. Bėgant metams, ji tik gražėja, lieknėja ir tampa seksualesnė. Jos sijonai trumpėja. Iškirptės gilėja.Nuo veido niekada nedingsta šypsena. Ji – tai Irena Starošaitė!






Jurgita Krivickienė. Viena gražiausių visų laikų muzikinio projekto „Baras“ dalyvių Jurgita Krivickienė. Ne kartą daužiusi vyrų širdis, šiandien ji žinomo prodiuserio Kristupo Krivicko žmona, dviejų dukrų mama. Kartais pasirodydama viešumoje, įrodo, jog jos grožis neblėsta.



Eglė Jackaitė. Joje dera šviesūs plaukai, liekna figūra, puiki iškalba. Netrukus antrą kartą tapsianti mama, klaipedietė Eglė Jackaitė savo gyvenime siekia harmonijos. Pasak moters „grožis turi būti ne tik išorinis, jis turi sklisti iš vidaus“.





Mini – Me. Pirmą kartą „Eurovizijos“ dainų atrankoje pasirodžiusi atlikėja Mini – Me savo šypsena ir žavumu suviliojo daugumą Lietuvos vaikinų. Jos seksualumas ne tik matomas, bet ir girdimas dainose. Tačiau kalbama, kad Mini-Me jau turi širdies draugą. Ką?






Živilė Vaškytė. Gamtos apdovanota seksualia išvaizda, gražuolė Živilė Vaškytė padarė stulbinamą karjerą televizijoje. Dauguma TV prodiuserių tik ir nori, kad būtent ji vestų jų kuriamą laidą. Kai mergina tokios išvaizdos – sėkmė garantuota!






Erika Nudaitė - Faina. Neslėpdama savo įspūdingų apvalumų, mergina iš Klaipėdos Erika Nudaitė greitai buvo pastebėta muzikos prodiuserių. O pabandžiusi padainuoti, kaip mat užlipo ant scenos. Kuo toliau, tuo dažniau demonstruodama savo seksualumą ir mano, kad tai yra jos sėkmės formulė.





$qid=141;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją