Ši ceremonija – įžanga prieš kitą savaitę vyksiančią pagrindinę ceremoniją.

Kritiškai vertinamas televizijos serialas „Mad Men“ gavo keturis apdovanojimus, tarp kurių – už geriausią kinematografiją.

Komikė Sarah Silverman ir keturi kartu dirbę rašytojai pasidalino apdovanojimus už originaliausią muziką ir žodžius dainai apie Mattą Damoną, kuri tapo interneto sensacija.

Buvusi „Seksas ir miestas“ (Sex and the City) žvaigždė Cynthia Nixon išrinkta geriausia kviestine aktore seriale „Įstatymas ir tvarka“ (Law & Order: Special Victims Unit).

Televizijos veteranas Timas Conway’us pretendavo į apdovanojimą už senų laikų žvaigždės vaidmenį filme „30 Rock“. Filmas iš viso pelnė tris apdovanojimus.

Kathryn Joosten gavo antrą apdovanojimą už Karen McCluskey vaidmenį seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“ (Desperate Housewives).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją