Tiffany (FOTO) nesidarė plastinių operacijų. Pastačius šalia A. Jolie ir T. Claus, sunku būtų akimirksniu pasakyti, kur „originalas“. Į šou verslą vokietė pateko tada, kai Holivude įsižiebė Angelinos žvaigždė, rašo pravda.ru. Merginai aplinkiniai tiesiog nedavė ramybės dėl stulbinamo panašumo į žvaigždę.

29-erių T. Claus duoną sau pelno būtent iš panašumo į A. Jolie. Bet taip buvo ne visada. Mergina dainavo operoje, baigė koledžą Merilende ir gavo bakalauro diplomą. Apie šou verslą ir filmavimus ji nė negalvojo, apskritai Tiffany nemėgsta viešumos. Tačiau viskas pasikeitė, kai Holivude, o vėliau ir visame pasaulyje prasidėjo A. Jolie bumas. Ir vyko tai 2005 metais, kai Tiffany buvo 25-eri.

Merginą ėmė persekioti paparaciai, spaudoje jos nuotraukas imta pateikinėti kaip Jolie. Žinomiausi fotografai ir vietinės įžymybės prašė merginos pozuoti tai klipams, tai reklaminėms fotografijoms. Tiffany nesutikdavo, bet vėliau, kai išaiškėjo, jog už tokį darbą moka didelius pinigus, galiausiai apsisprendė. Žavioji dama gauna labai didelius honorarus, palyginti su krūva kitų žvaigždės antrininkių, kurios gulėsi po skalpeliu, kad taptų panašios į Holivudo dievaitę.

Dabar T. Claus nusifilmavo keliuose filmuose, tarp jų – ir Holivudo komedijoje, kurioje vokietė dirbo kartu su Johnny Deppu ir vaidino pačią Jolie. Filmas vadinasi „Meet the Spartans“. Interviu aktorius prisipažino, kad Tiffany išore nė kiek nenusileidžia Angelinai ir filmuodamasi elgiasi kaip tikra profesionalė.

Merginos fotografijos pasirodė didžiausiuose pasaulio žurnaluose: „Maxim“, „Stuff“, „Time“, „Marie Claire“, „US Weekly“ ir „People“. Tiffany žadama karjera Holivude, bent jau dabar ji susilaukia aibės pasiūlymų filmuotis epizoduose ir nedideliuose vaidmenyse kaip A. Jolie.

Į klausimą, kaip ji reaguoja į tai, jog vyrai neleidžia jai ramiai praeiti vien dėl panašumo į pasaulinę garsenybę, T. Claus atsako: „Su vyru susipažinau dar koledže. Kai mes susituokėme, niekas dar nežinojo, kas ta Angelina, o gerbėjai mane sekiojo net ir tuomet, kai laukiausi pirmojo vaiko“.

„Be to, niekad nepiktnaudžiavau narkotikais, nesigydžiau reabilitacijos klinikose, nepiktnaudžiavau alkoholiu, nesitatuiravau ir nejaučiau noro išbandyti kitą seksualinę orientaciją“, - pareiškia Tiffany, norėdama pabrėžti savo nepanašumą į įžymybę.

Vokietijoje vietine žvaigžde didžiuojamasi ir tvirtinama, kad ji net geresnė ir ne mažiau talentinga nei užjūrio garsenybė.

Panašios jos, o gal ne? Kaip manote jūs?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją