Puikiu šou jie taip pat negalėjo mėgautis, kadangi stadione stovėjo tik du ekranai – tokiam pasirodymui ir tūkstantinei miniai per maži, be to, jie buvo nukreipti viena kryptimi - tik į tribūnas priešais sceną.

Daug klausytojų, netekę kantrybės, stadioną paliko koncertui net neįpusėjus.

Vietinė spauda kitą dieną šį vieną iš pasaulinio turo koncertų įvertino kaip blogiausią, o internetiniuose portaluose iš karto pasipylė pasirodymu nusivylusių žmonių komentarai:

„Garsas ten, kur mes sėdėjome, buvo labai blogas... Žmonėms nieko kito neliko, kaip tik kelias valandas aptarti ekonominį šalies nuosmukį“;

„Garsas buvo baisus. Tai – pat blogiausias koncertas, kuriame man teko būti“;

„Aš buvau Madonnos gerbėjas daugiau kaip 25 metus, lankiausi visuose jos koncertuose, bet šis koncertas – visiška gėda“.

„Sumokėjau 65 svarus už vietą, iš kurios negalėjau pamatyti ekranų, nekalbu jau apie Madonną! Garsas žiaurus! Šis koncertas - tai lyg brangus pokštas“.

Nemažus pinigus už bilietus paklojusius klausytojus papiktino ir tai, jog pop dievaitė scenoje pasirodė keturiasdešimt minučių vėliau, nei skelbta:

„Ji pirmą savo dainą sudainavo dešimt minučių po devynių, tai yra keturiasdešimt minučių vėliau. Mes nerimavome, ar spėsime į paskutinį traukinį grįžti namo. Koncertas tęsėsi ilgiau, nei leidžia komendanto valanda, bet Madonna įstatymų nepaiso“.

Per dvi valandas Vemblio stadione trukusį koncertą Madonna atliko maždaug 20 dainų. Kaip visada, popmuzikos karalienė, scenoje pasirodžiusi vilkėdama juodu triko ir avėdama juodais auliniais batais iki kelių, gerbėjams demonstravo sportiškus šokio numerius.

Tarp maždaug 90 tūkstančių Madonnos gerbėjų tą vakarą buvo ir kino žvaigždės Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman ir Kate Hudson, Penelope Cruz, supermodelis Naomi Campbell.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją