„Sport1“ televizija žiūrovams prisistatė trumpu filmuku, kuriame žinomi Lietuvos sportininkai ir treneriai džiaugėsi televizijos naujoku ir jo ambicijomis populiarinti sportą.

Iš karto po to dėmesys persikėlė į Londoną, kur prasidėjo Anglijos futbolo Premier lygos rungtynės ir jau po penkių minučių buvo įmuštas pirmasis įvartis „Sport1“ eteryje.

Pirmąjį darbo eteryje savaitgalį „Sport1“ numato penkias tiesiogines futbolo transliacijas, pirmąją autorinę laidą apie du didžiausius teniso turnyrus Lietuvoje ir legendinę Vito Gerulaičio ir Bjorno Borgo dvikovą.

Trečiadienį, rugpjūčio 20 d., „Sport1“ savo žiūrovams pasiūlys Rinktinės dieną – iš karto dvi tiesiogines futbolo transliacijas iš Marijampolės, kai Lietuvos jaunimo rinktinė žais su škotais, o nacionalinė komanda su Moldova.

Šias abi rungtynes transliuos tik „Sport1“ televizija.

„Sport1“ žiūrovams pristatys Anglijos, Škotijos, Ispanijos ir, žinoma, Lietuvos futbolo čempionatus, įdomiausias Europos krepšinio lygas, pasaulio ralio čempionatą, Vimbldono teniso turnyrą ir dar daug kitų sporto šakų varžybų.

Nuo rudens „Sport1“ žinių tarnyba du kartus per dieną rengs sporto žinių laidas, bus transliuojama ir tiesioginė laida, skirta Lietuvos futbolui.

DELFI primena, kad televizija priklauso UAB „Sporto komunikacijos“, kurią valdo Ūkio banko investicinė grupė (ŪBIG) ir viešųjų komunikacijų bendrovė „Alora“. ŪBIG prezidentas yra Vladimiras Romanovas, kuriam priklauso Edinburgo „Hearts“ futbolo klubas.

Televizijai vadovaus žurnalistas Andrius Tapinas, anksčiau Lietuvos televizijoje kūręs ekonominės publicistikos laidą „Pinigų karta”.

„Sport1“ televiziją galima matyti per kabelines televizijas bei įsigijus skaitmeninį priedėlį televizoriui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją