“Mes kviečiame visus ne tik atvykti pasižiūrėti dirbtuvėse sukurtų kūrinių, bet ir prisidėti prie kūrybinių idėjų įgyvendinimo. O dalyvauti kūrybos procese gali kiekvienas visai paprastai – tereikia atsivežti varpelį”, - sako meno dirbtuvių koordinatorė Nelė Chomičiūtė.

Dešimt dienų prie pat Baltarusijos sienos vyksta tarptautinės “Be2gether” meno dirbtuvės, kuriose susirinkę skirtingų kartų menininkai iš Lietuvos, Lenkijos, Austrijos, Baltarusijos, Ukrainos, Estijos, Moldovos ir Švedijos drauge kuria įvairias instaliacijas, skulptūras bei audiovizualinius projektus.

Festivalio metu Meno dirbtuvės taps vientiso performanso erdve, kurioje žiūrovai galės grožėtis kūrybinių dirbtuvių rezultatais ir turės galimybę dalyvauti kai kurių kūrybinių idėjų įgyvendinimuose.

Iš viso “Be2gether” festivalyje bus 6 hektarai meno ir pramogų erdvių, kuriose festivalio lankytojai galės pamatyti įspūdingų kūrinių ir patys išbandyti save įvairiuose užsiėmimuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją