Jau dešimt dienų vykstančiose tarptautinėse “Be2gether” meno dirbtuvėse buvo sukurti originalūs atvirukai, kuriuos įsigiję festivalio lankytojais galės rašyti laiškus, sveikinimus ar tiesiog linkėjimus. “Juk visuomet smagu pasidalinti įspūdžiais iš įvairių kelionių, o atvažiavimas į festivalį ir yra kelionė į visai kitokią aplinką su ypatingomis emocijomis, todėl ir pagalvojome, jog būtų pravartu turėti paštą”, - pasakoja meno dirbtuvių koordinatorius Antonas Nikitinas.

Ilgąjį Žolinių savaitgalį vyksiančiame festivalyje „Be2gether“ bus 6 hektarai meno ir pramogų erdvių, kuriose festivalio lankytojai galės pamatyti įspūdingų kūrinių ir patys išbandyti save įvairiuose užsiėmimuose. Bus įkurtas skambančių skulptūrų parkas, įrengta “The Beatles” palapinė, diskoteka ir rungtys purve, “Shark Park” aktyvių pramogų zona, įvairios instaliacijos ir dar neišbandytos veiklos.

Šiandien festivalis “Be2gether” startuos Vilniaus Rotušės aikštėje su didele būgnų improvizija “Georgia2gether”, skirta Gruzijos palaikymui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją