Garsenybės koncertą Lietuvoje rengiančios Švedijos agentūros „Urbania Group“ teigimu, derybos dėl Snoop Dogg pasirodymo Baltijos šalyse prasidėjo dar 2006-ųjų pradžioje. Dėl vieno populiariausių pasaulyje atlikėjo šou „pešėsi“ ne viena garsi Europos kompanija.

Aikštingasis milijonierius stebina kuklumu

Į Lietuvą su net 35 žmonių palyda atvykstantis Snoop Dogg koncerto organizatoriams pateikė beveik šimto puslapių reikalavimų sąrašą. Nors buvo bijoma, kad ekscentriškumu garsėjantis multimilijonierius užsiprašys neįgyvendinamų dalykų, tačiau šį kartą jis nustebimo kuklumu. Tiesa, tarp reikalavimų vis vien apstu keisčiausių prašymų.

Iš karto į akis krenta reperio bei jo grupės priklausomybė nuo kompiuterinių žaidimų. Naujausi „Xbox“ kompiuteriai privalės būti visur, kur tik Snoop Dogg įkels koją – automobilyje, persirengimo kambaryje, viešbutyje. Kada muzikos žvaigždė, kurio dienotvarkė suderinta beveik minučių tikslumu, ras laisvo laiko „NBA Live“ kompiuteriniam žaidimui, kol kas neaišku.

Be kelių šimtų butelių įvairiausių alkoholinių gėrimų bei keliolikos patiekalų vakarienės 35-iems asmenims, dar Snoop Dogg reikalauja net keturių juodos spalvos “Cadillac“ „Escalade“ džipų. Kiekvieno reperio vizitine kortele tapę džipai specialiai bus atgabenti iš Latvijos.

Skandalais garsėja ir reperio žmona

Dar visai neseniai dėl problemų su policija neįleistas į D. Britaniją ir Australiją, kur turėjo atsiimti MTV apdovanojimą, Snoop Dogg toliau nerimsta. Tikras skandalų meistras prieš kelias savaites vėl buvo trumpam sulaikytas policijos, kai per jo koncertinį turą autobuse buvo rastą narkotikų. O visai neseniai Snoop Dogg buvo įvardintas galimu liudytoju žmogžudystės byloje dėl prieš kelis metus vykusio susišaudymo tarp dviejų reperių.

Nuo skandalingosios muzikos žvaigždės mažai atsilieka ir jo žmona - Shante Broadus. Ponia ir ponas Dogg jau vienuolika metų, kaip susituokę. Tiesa, prieš ketverius metus garsusis reperis buvo užpildęs skyrybų prašymą, tačiau netrukus nusprendė atsiimti dokumentus ir net atnaujino santuokos įžadus. Visai neseniai Shante buvo sulaikyta neblaivi už vairo ir keliolika valandų praleido policijos nuovadoje.

Po country dainos - vaidmuo indiškame filme

Daugiau nei prieš mėnesį Snoop Dogg išleido kantri stiliaus singlą „My Medicine“, kurį dedikavo velioniui muzikantui Johny Cash. Visai neseniai muzikos žvaigždė pasaulį šokiravo dar viena naujiena. Šiuo metu beveik kasdien koncertuojantis atlikėjas nusifilmavo indiškų kino filmų industrija garsėjančio Bolivudo komedijoje „Singh Is Kinng“.

Maža to, amerikietis šiam filmui įrašė dainą ir susuko vaizdo klipą. Su garsiu Indijos aktoriumi Akshay Kumar įrašytos dainos klipas visai neseniai pasklido internete. Kalbama, kad jis galėjo kainuoti beveik 1,5 milijono litų.

Vaizdo klipas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją