V. Kvietkauskas DELFI sakė norintis vesti laidą automobilininkams saugaus eismo tema. Nuo 1999 m. asociacijos direktorius priklausė Naujajai sąjungai (NS), 2000-2004 m. V. Kvietkauskas buvo Seimo narys, NS frakcijos seniūno pavaduotojas. Tačiau dėl kilusio kyšininkavimo skandalo, paviešinus slapta įrašytų pokalbių išklotines, parlamentaras turėjo pasitraukti ir iš partijos, ir iš Seimo.

V. Kvietkauskas DELFI patikino jokiai politinei partijai nepriklausąs nuo 2004 m., tad etikos nepažeidžia, o interesų konflikto esą neturėtų kilti.

Žurnalisto specialybę įgijęs V. Kvietkauskas jau yra dirbęs LRT korespondentu, vedė laidas „Keliai, mašinos, žmonės“, „Labas rytas“, dirbo „Panoramos“ redakcijos vyriausiojo redaktoriaus pavaduotoju, vyriausiuoju redaktoriumi. 1996-1997 m. jis vadovavo LRT, 1997-2000 m. - Vilniaus TV. Joje rengė laidas Lietuvos politinio ir ekonominio gyvenimo temomis.

1990-1992 m. V. Kvietkauskas buvo Aukščiausiosios Tarybos – Atkuriamojo Seimo deputatu, 1995-1997 m. - Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nariu (kaip LDDP atstovas).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją