Sekmadienį Melburne čempiono titulą ginančio 30-mečio JAV tenisininko varžovas finale bus vienas iš dviejų Prancūzijos tenisininkų. Penkioliktas pagal skirstymą Arnaud Clement'as penktadienį pusfinalyje susitiks su šešioliktą reitingą turinčiu savo partneriu dvejetų varžybose Sebastienu Grosjeanu.

Dukart šio turnyro nugalėtojas A.Agassi, kuris į Australijos atvirojo teniso čempionato finalą pateko trečią kartą, ketvirtadienį pusfinalyje varžovą įveikė po sekinančios trijų valandų septynių minučių kovos. Pirmą kartą Australijos čempionu amerikietis tapo 1995 metais.

Penktadienį paaiškės ir turnyro moterų dvejetų varžybų nugalėtojos. Finale žais dvi JAV tenisininkių poros: seserys Serena ir Venus Williams jėgas išmėgins su Lindsay Davenport bei jos partnere Corina Morariu.

Ketvirtadienį pusfinalyje Venus ir Serena Williams 7:5, 6:2 nugalėjo čekų kilmės šveicarės Martinos Hingis ir serbų kilmės amerikietės Monicos Seles duetą, o L. Davenport ir C. Morariu pora 7:5, 6:2 įveikė amerikietę Nicole Arendt ir japonę Ai Sugiyama.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją