Įvarčius nugalėtojams, kurie FIFA reitinge užima devintąją vietą, pelnė Igoris Duldžėjus (5 min.) ir Igoris Bogdanovičius (44 minutę).

Bosniams, kurie FIFA klasifikacijoje yra 79-i, už antrąją vietą buvo įteiktas 100 tūkst. dolerių (400 tūkst. litų) čekis.

Rungtynės dėl trečiosios vietos, kurių nugalėtojams buvo žadėtas 50 tūkst. dolerių (200 tūkst. litų) piniginis prizas, tarp Čilės ir Japonijos komandų neįvyko. Išvakarėse Indijos futbolo federacijos vadovai atšaukė šį mačą, savo sprendimą motyvuodami finansinėmis problemomis.

Ne mažiau skandalinga buvo ir d viejų savaičių trukmės Tūkstantmečio taurės turnyro pradžia. Iš pradžių varžybų išvakarėse dalyvauti atsisakė Kamerūno bei Irako rinktinės. Vėliau į Indiją atvykusią Indonezijos vienuolikę varžybų organizatoriai diskvalifikavo, nes pastarojoje ekipoje buvo septyni užsienio valstybių futbolininkai.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją