Jums prireiks:

Pardavėjos Natašos svertų 4 kg ryžių

Kaimo parduotuvėje įsigytų 6 dėžučių viščiuko konservų

Sibiro grybų buljono

Dviejų saujų druskos

Tačiau, pasak Daivos, svarbiausias elementas – skaidrus Biriusos vanduo. Be to, šypteli vyrėja, skonio nepagadins ir pora „maškaromis" vadinamų musyčių.

Viskas vyksta taip:

Ant laužo užviriname upės vandenį

Supilame ryžius, įberiame druskos;

Ryžiams baigiant virti, į puodą sumetame konservus; Paskaniname grybų buljonu ir, palaukę kol išvirs, puodą nutraukiame nuo laužo.

Skanaus!

Prie patiekalo rekomenduotina taigoje rastų žemuogių lapų arbata.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją