Pasak federacijos vadovų, minėtos rungtynės atšaukiamos dėl finansinių problemų, nes nebuvo surinkta 50 tūkst. dolerių suma, numatyta už trečiąją vietą.

Mačas dėl pagrindinio prizo ir 150 tūkst. dolerių (600 tūkst. litų) piniginio prizo įvyks, tvirtina varžybų organizatoriai. Jų teigimu, finalines rungtynes pralaimėjusiai komandai, kaip ir buvo žadėta, atiteks 100 tūkst. dolerių (400 tūkst. litų) čekis.

Ketvirtadienį finalinėse rungtynėse Kalkutoje žais Bosnijos ir Hercegovinos bei Jugoslavijos rinktinės. Pusfinalyje Jugoslavija 1:0 nugalėjo Japoniją, o bosniai tokiu pačiu rezultatu įveikė Čilės atstovus.

Dviejų savaičių trukmės Tūkstantmečio taurės turnyro pradžia buvo ne mažiau skandalinga. Iš pradžių varžybų išvakarėse dalyvauti atsisakė Kamerūno bei Irako rinktinės, į Indiją atvykusią Indonezijos vienuolikę varžybų organizatoriai diskvalifikavo, nes pastarojoje ekipoje buvo septyni užsienio šalių žaidėjai. Tad vietoje 16 komandų turnyre Indijoje dalyvavo 13.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją