Be Lietuvos klubo, tradiciniame turnyre žais šeimininkai - Sankt Peterburgo "Spartak" krepšininkai, Irkutsko "Šachtior" ir Kazanės "Uniks" komandos.

Iš pradžių į turnyrą organizatoriai kvietė Alytaus "Alitą", tačiau netekę abiejų vidurio puolėjų, alytiškiai atsisakė dalyvauti varžybose. Pagrindinis "Alitos" vidurio puolėjas Andrius Vyšniauskas (207 cm) šią savaitę atstovaus Lietuvos rinktinei Tautų taurės (Nations Cup) turnyro rungtynėse trečiadienį Ankaroje su Turkija ir šeštadienį Dižone su Prancūzija. Kitas Alytaus komandos vidurio puolėjas Mindaugas Boruta (202 cm) gydosi traumą.

Sankt Peterburgo "Spartak" komandoje turnyre gali debiutuoti du Rusijos rinktinės žaidėjai, su kuriais šiuo metu klubo vadovai veda derybas. Iš Vilerbano ASVEL (Prancūzija) į Sankt Peterburgą kviečiamas Zacharas Pašutinas, o iš Graikijos "Iraklis" ekipos - Vasilijus Karasiovas. Turnyro šeimininkų klube peržiūrai yra atvykęs 24-erių metų 209 cm ūgio vidurio puolėjas anglas Benjaminas Baumas (Bendžaminas Baumas).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją