Iš Sidnėjaus olimpinių žaidynių bronzos medalininkų į rinktinės treniruočių stovyklą atvyko penki žaidėjai: Darius Maskoliūnas (Sopoto "Prokom Trefl"), Dainius Adomaitis (Vroclavo "Zepter-Idea), Kęstutis Marčiulionis (Kauno "Žalgiris"), Andrius Giedraitis bei Ramūnas Šiškauskas (abu - Vilniaus "Lietuvos rytas").

Po trečiadienio mačo Ankaroje K. Marčiulionis sugrįš į "Žalgirį" rengtis ULEB Eurolygos aštuntfinalio mačui su Atėnų AEK (Graikija). Be keturių olimpiečių, į Dižoną vyks septyni žaidėjai: Arvydas Macijauskas ir Robertas Javtokas ("Lietuvos rytas"), Evaldas Jocys bei Rimantas Kaukėnas (Galil Elijono "Hapoel"), Robertas Giedraitis ("Šiauliai"), Andrius Vyšniauskas (Alytaus "Alita") ir Rolandas Matulis (Vilniaus "Sakalai").

Tautų taurės turnyre pirmauja Italijos krepšininkai, iškovoję 6 pergales ir patyrę 1 pralaimėjimą. Turkijos ekipa (2 pergalės ir 5 pralaimėjimai) - varžybų autsaiderė, o prancūzai užima trečiąją vietą - 2 pergalės ir 4 pralaimėjimai.

Tautų taurės turnyro lentelė (žaista rungtynių, pergalės, pralaimėjimai, taškų santykis):

1. Italija       7   6   1   538:476
2. Lietuva       6   4   2   495:452
3. Prancūzija    6   2   4   470:413
4. Vokietija     6   2   4   422:528
5. Turkija       7   2   5   469:525

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)