„Sidabras“ už grožį atiteko izraelietėms. Tel Avivo gyventojos ypatingai traukia vyrus savo išraiškingomis didelėmis ne tik rudomis, bet ir intriguojančios žalios spalvos akimis.

Lyderių trejetą baigia Monrealis. Šis miestas yra toli nuo Prancūzijos, tačiau jame gausu gražuolių, turinčių prancūziško šarmo. Monrealyje daug universitetų ir koledžų, tad mieste daug jaunų, šviežių veidų. Merginos čia madingai apsirengusios, daugelis jų kalba prancūzų, t.y. meilės, kalba. Vyriškiui, norinčiam sužavėti damą iš Monrealio rekomenduojama ne tik pasirūpinti savo stiliumi, bet ir išmokti nors porą serenadų prancūzų kalba.

Venesueloje, kaip žinoma, gyvena daugiausiai konkurso „Mis Visata“ laimėtojų. Moterys iš Venesuelos ne šiaip žavios – su jomis itin lengva bendrauti. Be to jos puikiai žino kaip linksmai leisti laiką.

Maskva sąraše užima aukso viduriuką. „Rusija – gražiausių pasaulyje merginų tėvynė, vienoje požeminėje perėjoje čia galima sutikti daugiau gražuolių nei visoje JAV“, – pažymi ekspertai.

Po maskviečių reitinge atsidūrė Los Andželo moterys. Jos skiriasi nuo kituose JAV miestuose gyvenančių merginų savo skaičiumi viename kvadratiniame kilometre. Būtent dėl šios priežasties visi amerikiečiai siekia apsilankyti Kalifornijoje.

Toliau sąraše yra Bulgarija, o tiksliau Varna. Merginos šiame mieste išauklėtos, mandagios ir prisižiūrinčios save. Grožis ir žavesys – visų bulgarių išskirtinis bruožas. Aštuntoje vietoje yra Buenos Airių merginos. Čia gausybė gražuolių, kurių nesutiktumėte jokiame kitame Argentinos mieste. Šios moterys visada nuostabios ir natūralios.

Danės, anot ekspertų, yra labai gražios, draugiškos ir šiek tiek biseksualios asmenybės. Ko gero niekur pasaulyje nesutiktumėte tiek seksualiai laisvų merginų kaip Kopenhagoje.

Gražiausių merginų dešimtuką užbaigia Stokholmas. Čia, anot ekspertų, kiekviena moteris – gražuolė. Švedės mėgsta vakarėlius, be to jos moka ne tik pasitenkinti pačios, bet ir patenkinti partnerį. Jos išsilavinusios, mėgstančios bendrauti, draugiškos ir be kompleksų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)